Hesabım
    Brendan Fraser, "Batgirl" Filminin Kötüsü Olacak

    Batgirl'ün oyuncu kadrosundan yeni bir isim açıklandı.

    Müzikal film In The Heights'ın yıldız oyuncularından Leslie Grace'in başrolünde yer alacağı Batgirl filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Açıklamalara göre Brendan Fraser, Batgirl'ün kötüsünü canlandıracak. Live-action olması planlanan Batgirl'de Fraser, Firefly'a hayat verecek.

    The Mummy, Crash, Doom Patrol gibi yapımların yıldızı Brendan Fraser'ın canlandıracağı Firefly karakterini çizgi romanlardan tanıyoruz. Karakter, her şeyi yakmaya takıntılı biri olarak karşımıza çıkacak. France Herron ve Dick Sprang, Firefly çizgi romanlarının yaratıcıları olarak tanınıyor. Firefly, hırsızlık yapabilmek için alevleri kullanıyordur. Crisis on Infinite Earths adıyla bilinen çizgi romanlarda çok tehlikeli bir sosyopata dönüşmüştür. Batman'in düşmanı olduğu dönemlerde en karanlık haline bürünür. Karakterin birçok kez çizgi filmlerde de görüldüğü biliniyor.

    Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın yönetmeni olacağı Batgirl filminin senaryosunda Birds of Prey, The Flash ve Bumblebee'nin yazarı Christina Hodson'ın imzası olacak. HBO Max'e özel olarak hazırlanan Batgirl'ün başrol oyuncusu ise Leslie Grace. Filmde J.K. Simmons'ı Jim Gordon olarak izleme şansı yakalayacağız. Ayrıca Jacob Scipio'nun açıklanmayan bir rolle filmde yer alacağı biliniyor.

    Batgirl, Gotham City'de Barbara Gordon'ın hikayesine odaklanacak. Barbara, şehrin en tanınan komiseri Jim Gordon'ın kızı olarak biliniyor. Karakter ilk kez çizgi romanlarda 1967 yılında görülmeye başlanmıştı. Detective Comics #357 ile karakter, çizgi romanlara giriş yaptı. Batgirl sinemada ise Joel Schumacher'in Batman & Robin filminde görüldü.

    Şimdilerde Batgirl'ün hikayesi geliştiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top