Hesabım
    Cowboy Bebop Uyarlama Dizisinden Fragman!

    Netflix, Cowboy Bebop uyarlamasını hayata geçirdi.

    Jon Chu'nun başrolünde yer aldığı Netflix dizisi Cowboy Bebop'tan ilk resmi fragman paylaşıldı. Live-action türünde ekranlara gelecek olan Cowboy Bebop'un fragmanı canlı olarak yapılan geri sayımın sonunda paylaşıldı. Geçen hafta da bir teaser yayınlanmış ve Cowboy Bebop hayranlarını heyecanlandırmıştı.

    Christopher Yost'un yazarı olduğu uyarlama dizi Cowboy Bebop, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix'te yayın hayatına başlayacak olan dizi, dünyaca ünlü animeden uyarlanıyor. Cowboy Bebop uyarlamasında Spike Spiegel'ı Jon Cho'nun canlandırmasının yanı sıra, Faye Valentine'i Daniella Pineda; Jet Black'i Mustafa Shakir; Vicious'ı Alex Hassell; Julia'yı ise Elena Satine canlandırıyor.

    Dizinin konusu ise şöyle: Cowboy Bebop, güneş sisteminin en azılı suçlularını yakalamaya çalışan kelle avcıları’in maceralarını konu ediyor. Kelle avcısı bir grup, galaksinin en tehlikeli suçlularının peşine düşer. Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine ve Radical Ed’den oluşan ekip, güneş sisteminin en azılı suçlularını yakalamaya çalışmaktadır. Kelle avcıları, yeterli miktarda bir bedel karşılığında dünyayı kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

    Cowboy Bebop'un ilk sezonu 19 Kasım tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top