Hesabım
    Michael B. Jordan'lı Superman Dizisi Val Zod'un Yazarları Belli Oldu

    HBO Max'te yayınlanacak olan Superman'in senaristleri belli oldu.

    Yıldız oyuncu Michael B. Jordan'ın gelecek Superman olması konuşuluyor. Val Zod adını alan yapım, uzun süre boyunca isimsiz olarak ve belirsizlikler içerisinde anılmıştı. Şimdi ise HBO Max uyarlama projesinin yazarları ile anlaşma yapıldı. Söylenenlere göre Darnell Metayer ve Josh Peters, yapımı kaleme alıyor.

    DC Entertainment ve Warner Bros. TV'nin yanı sıra Michael B. Jordan'ın Outlier Society yapım şirketi iş birliğiyle hayata geçirilecek olan yeni Superman projesi hakkında ayrıntılar ortaya çıktı. Geçtiğimiz Temmuz ayında, yapım şirketinin bir yazar ile anlaşma yaptığı söylenmişti. Ancak bu yazar hakkında bir bilgi bulunmuyordu. Darnell Metayer ve Josh Peters, Val Zod dizisinin senaryosunu kaleme alacak.

    Darnell Metayer ve Josh Peters'ı 7. Transformers filmi olan Rise of the Beasts'te birlikte çalışmalarıyla tanıyoruz. Henüz filmleri vizyona girmedi, ancak şimdiden ikili iyi bir kariyere doğru ilerliyor. Michael B. Jordan'lı Superman dizisi Val Zod'u odağına alacak. Earth 2 çizgi romanlarında görülen kahraman, Tom Taylor, Nicola Scott ve Robson Rocha'nın yaratıcılığındaki New 52-era'daki etkili isimlerden biri olmuştu.

    Val Zod ilk kez 2014 yılında yayınlanan Earth 2'nun 19. sayısında karşımıza çıkmıştı. Clark Kent gibi bazı güçlerin etkisi altına girmişti ve Krypton gezegeninden geliyordu. Dünya'ya sığınan kahraman, Dark Seid tarafından beyni yıkanan Superman ile dahi savaş vermişti. 

    HBO Max, Val Zod'un yanı sıra birçok DC projesini hayata geçirmeye çalışıyor. Batgirl ve Black Canary filmi de bu yapımlar arasına dahil ediliyor. Val Zod için henüz bir gösterim tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top