Hesabım
    John Wick Dizisi "The Continental"in Kadrosu Genişliyor

    Dizinin kadrosunda yeni isimler eklendi

    Peter Greene (Training Day, For Life), Ayomide Adegun ve Jeremy Bobb (Russian Doll, The Knick), Keanu Reeves'li film dizisi John Wick'in devamı olan The Continental dizisinde Colin Woodell ve Mel Gibson'ın karşısında başrol olarak yer alıyor. Continental, Lionsgate Television tarafından Starz için hazırlanan üç gecelik özel bir etkinlik dizisi olarak sunulacak.

    The Continental, giderek John Wick evreninin en önemli parçası haline gelen suikastçılar için otel konseptinin arkasındaki kökeni keşfedecek. Bu, geride bıraktığını düşündüğü bir geçmişle yüzleşmek için 1975 New York şehrinin cehennem manzarasına sürüklenen genç Winston Scott'ın (Woodell) gözleri ve eylemleri aracılığıyla gerçekleşecek. Winston, dünyanın en tehlikeli suçlularının buluşma noktası olarak hizmet veren ikonik oteli ele geçirmek için zorlu bir girişimde New York'un gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çiziyor.

    Greene; Charlie Amca'yı oynayacak, Adegun; Charon'u canlandıracak ve Bobb; Mayhew'i oynayacak. Daha önce duyurulan oyunculardan Woodell, John Wick film serisinin ikonik karakterinin genç versiyonu olan Winston Scott olacak yer alacak. Miles rolünde Hubert Point-Du Jour, Lou rolünde Jessica Allain, KD rolünde Mishel Prada, Yen rolünde Nhung Kate, Cormac rolünde Mel Gibson ve Frankie rolünde Ben Robson yer alacak. Yönetici yapımcılar Greg Coolidge (Wayne, Ride Together) ve Kirk Ward (Wayne) etkinlik serisini yazıyor ve showrunner olarak görev yapıyor. 

    John Wick üçlemesi dünya çapında yaklaşık 600 milyon dolar hasılat elde etti. Filmler, Kolstad tarafından yazıldı ve Stahelski tarafından yönetildi. John Wick: Bölüm 4 şu anda Almanya, Fransa ve Japonya'da çekiliyor. Güney Londra, Streatham'da büyüyen Nijerya asıllı Adegun, profesyonel oyunculuk kariyerine The Continental'de başladı. Ayomide, şu anda Royal Welsh College of Music and Drama'da lisans son sınıf oyunculuk öğrencisi. Bobb, en son Showtime dizisi The First Lady'de yer aldı. Greene'in filmleri arasında Pulp Fiction, The Mask, Usual Suspects, Training Day ve Labrynth yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top