Hesabım
    Netflix, Fatih Terim Belgeseli İçin Tarih Verdi

    Terim belgeseli için geri sayım başladı

    Netflix, Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü olan ve sayısız başarılar kazanan Fatih Terim'in hayatına odaklanan bir belgesel hazırladığını geçtiğimiz mayıs ayında açıklamıştı. Çekimleri sona eren ve post prodüksiyon aşamasına geçilen begleselin yayın tarihi belli oldu. Netflix, Fatih Terim belgeselini ocak ayında yayınlayacak.

    Yeni yıla, özellikle Galatasaray taraftarı Terim belgeseliyle heyecanlı başlayacak. Çekimleri, ağırlıklı olarak Adana, İstanbul ve İtalya'da yapılan belgeselin bir mini dizi gibi bölümlerden oluşması bekleniyor. Milli Takım'la da üstün başarılar elde eden ve tarihteki bazı ilkleri gerçekleştiren Terim, şu an Galatasaray2ın başında kariyerine devam ediyor.

    1953 yılında Adana'da doğan Terim, futbolculuk döneminde Adana Demirspor ve Galatasaray formalarını giydi. Galatasaray'da kaptanlık yapan başarılı isim, uzun bir süre kırılamayan bir rekorla Milli Takım'da en çok forma giyen futbolcu oldu. Futbol bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine başladı ve ülke futboluna damgasını vurdu.

    Bir süre Fiorentina ve Milan takımlarını da çalıştıran Terim, şu sıralar Galatasaray'da kendi adına 9. şampiyonluğunu yakalamak için mücadele veriyor. Netflix, futbol belgesellerini son dönemde artırmaya başladı ve önemli kulüp ve isimlerin hayatlarından kesitler sunmaya devam ediyor. Türk futbolunda bu seriye en önemli isim olan Fatih Terim'le başlıyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top