Hesabım
    'Lost in Space'in Üçüncü Sezonundan Fragman

    Robinson Ailesi, son macerasıyla geliyor!

    Netflix, Lost in Space'in son sezonunun yeni fragmanını yayınladı. 1965 yapımı bilim-kurgu serisinin yeni versiyonu, 2018'de gösterime girdikten sonra bu sezon ekranlara veda edecek. Son sezon, koloniciler ailesi hayatta kalmaya ve Alpha-Centauri'yi uzaylı bir robot istilasından korumaya çalışırken, Robinson'ları son bir kez takip etmeye hazırlanıyor. Karakterler, evrenin ayrı köşelerine atıldıktan sonra yeniden birleşmeye çalışacaklar.

    Fragman, ekim ayının başlarında yayınlanan ilk fragmanı takip ediyor ve etkileyici görsel efektlerle son sekiz bölümün destansı görünümünü ve ölçeğini ortaya çıkarmaya devam ediyor. Aile, şaşırtıcı, sıfır yerçekimi durumlarında hayatta kalma içgüdülerini en üst düzeye çıkarıyor. Will Robinson (Maxwell Jenkins) nihai tehlikede ve June Harris'in (Parker Posey) ölümden dönüşü izleyicileri bekliyor.

    Hikaye, ikinci sezon finalinin hemen ardından devam edecek ve dizinin yönetmeni Zack Estrin bir kez daha görev alacak. Estrin, daha önce Charmed ve Prison Break gibi hit şovlar için yazmıştı ve ayrıca ABC için Once Upon a Time in Wonderland'i yarattı. Lost in Space'in oyuncu kadrosunda Posey ve Jenkins'in yanı sıra Toby Stephens, Molly Parker, Mina Sundwall, Taylor Russell ve Ignacio Serricchio da yer alıyor.

    Dizi, önceki iki sezonuyla Olağanüstü Görsel Efektler kategorisinde Emmy'ye aday gösterildi, ancak ödülü eve götürmedi. Üçüncü sezon için yine aynı kategoride adaylık bekleniyor. Netflix, Lost in Space'in son sezonunu 1 Aralık'ta yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top