Hesabım
    Lizzy Caplan, ‘Fatal Attraction’ın Dizi Uyarlamasında Başrolde

    1987 tarihli film, TV'ye uyarlanıyor!

    Paramount Plus, Fatal Attraction'ın televizyon uyarlaması için vites artırdı. ViacomCBS destekli yayıncı, bu yılın başında senaryodan diziye dönme taahhüdüyle geliştirilmekte olan drama için resmi bir sipariş verdi. Dizinin gelişimi dışında gelen en önemli haber başrol oyuncularından birinin belli olmasıy oldu. Lizzy Caplan (Castle Rock, Masters of Sex), 1987 yapımı filmin güncellemesi için kadroya liderlik edecek.

    Alexandra Cunningham (Dirty John), Amblin Television'dan gelen dramada yazar, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Cunningham, ortak hikaye yazarı olduğu için Kevin J. Hynes (Perry Mason) ile birlikte yapımcılığı da yürütecek. Amblin'den Darryl Frank ve Justin Falvey, Amblin adına yapımcılık görevini üstlenecek.

    Yeni Fatal Attraction, psikoseksüel gerilimin derinlemesine yeniden tasavvur edilmesi olarak tanımlanıyor ve güçlü kadınlara yönelik modern tutumlar, kişilik bozuklukları ve zorlayıcı kontrol merceğinden evlilik ve aldatma gibi temaları irdeleyecek. Caplan, daha önce filmde Glenn Close tarafından canlandırılan, kısa bir ilişkiden sonra sevgilisine takıntılı hale gelen Alex rolünü üstlenecek.

    Dizi, şubat ayında eski CBS All Access'ta geliştirilmeye başlanan Paramount Pictures IP'leri arasındaydı. Bu projeler arasında Love Story, The Parallax View, The Italian Job ve Flashdance gibi başarılı filmlerin  güncellemeleri de yer alıyor ve yayıncıda geliştirme aşamasındalar. TV dünyası, 70 ve 90'lı yıllara geri dönmüş gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top