Hesabım
    HBO'dan Yeni Bir Mafya Dizisi Geliyor

    Yeni dizi için yıldız isimler bir araya geliyor

    HBO, mafya hakkındaki yeni bir dizide Ruth WilsonLena Dunham ve Dennis Lehane ile birlikte çalışıyor. Wilson, ünlü New York suç patronu Vito Genovese'nin ikinci karısı Anna Genovese'ye odaklanan Mob Queens'in başrolünü ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. Proje, aynı adı taşıyan bir Stitcher podcast'ine dayanıyor. Dunham (Girls, Generation) ve Lehane (Mystic River, HBO's The Outsider) birlikte yazacak ve Dunham yönetecek.

    Mob Queens, 1930'larda New York'un Greenwich Köyü'nün drag barlarının demirbaşlarından olan Anna Genovese'ye odaklanacak. Boşanma işlemleri sırasında kocasının yasadışı faaliyetlerini tartışarak Cosa Nostra'yı kırmasıyla ünlü oldu. Wilson, Dunham ve Lehane'in hepsinin HBO ile ilişkileri var: Wilson, birinci sınıf kablo yapımcısının His Dark Materials'ında rol alıyor ve Emmy adayı Oslo filminin oyuncu kadrosunu yönetiyor.

    Dunham, Girls'ü yarattı ve oynadı, sınırlı dizi Camping'in ortak yapımcılığını yaptı, Industry'nin pilot bölümünü yönetti ve kardeş yayıncı HBO Max yapımı Generation'ın yapımcılığını üstlendi. The Outsider'a ek olarak Lehane, HBO için Boardwalk Empire ve The Wire'da çalıştı. Şu anda James Keene'nin In With the Devil eserinin Apple TV+ uyarlamasını geliştiriyor.

    Dunham, Good Thing Going şirketi aracılığıyla Wilson (Lady Lazarus şirketi aracılığıyla), Lehane, Good Thing Going'den Michael P. Cohen, Lady Lazarus'tan Ryan Selzer, Emily Hildner, Stitcher, Animal Kingdom, Michael Seligman ve Jessica Bendinger ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top