Hesabım
    "The Godfather" Hakkındaki Diziye Yeni Oyuncular Dahil Oldu

    Efsane filmin kamera arkasını anlatan diziye yeni yıldızlar...

    Paramount Plus, Giovanni RibisiColin Hanks ve Dan Fogler'ın “The Godfather”ın yapım hikayesini anlatan yeni dizi “The Offer”ın oyuncu kadrosuna eklendiğini duyurdu. Üçlü, daha önce adı duyurulan yıldızlar Miles Teller ve Matthew Goode'ye katılmış oldu. “The Offer”, Oscar ödüllü yapımcı Albert S. Ruddy'nin 1972 tarihli orijinal filmin sahne arkası olaylarıyla ilgili deneyimlerine dayanıyor.

    Goode, yapımcı Robert Evans'ı oynayacak. Ribisi, mafya babası Joe Colombo'yu canlandıracak. Kolombo, Amerikan mafyasının kötü şöhretli beş ailesinden birini yönetmenin yanı sıra, İtalyan-Amerikan Sivil Haklar Birligi'ni de kurdu. Birlik, “The Godfather”ın yapımına, Ruddy, Colombo ile görüşmeden ve onun desteğini sağlamadan önce karşı çıktı. Ribisi, en son Netflix dizisi “On the Verge”te çalıştı ve Amazon dizisi “Sneaky Pete”te rol aldı. En çok “Avatar”, “Saving Private Ryan”, “The Virgin Suicides”, “Boiler Room”, “Cold Mountain” ve “Public Enemies” gibi uzun metrajlı rolleriyle tanınıyor. 

    Hanks, Paramount Pictures üzerinde çok fazla güce sahip bir Gulf & Western yöneticisi olan Barry Lapidus'u oynayacak. Hanks'in televizyondaki rolleri arasında CBS komedisi “Life in Pieces”, “Dexter” ve “Fargo” yer alıyor ve son gösteri ona bir mini dizide en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Emmy adaylığı kazandırdı. Film tarafında Hanks, “Orange County”, “Jumanji: Welcome to the Jungle” ve “King King” filmlerinde rol aldı.

    Fogler, filmi yöneten ve senaryoyu Mario Puzo ile birlikte yazan efsanevi yönetmen Francis Ford Coppola olarak yer alacak. Fogler, en son AMC'nin “The Walking Dead” dizisinde ve ABC'nin “The Goldbergs”inde yer aldı. Film rolleri arasında “Fantastic Beasts” serisi “Fanboys” ve “Balls of Fury” yer alıyor. Diziyi Nikki Toscano kaleme alıyor ve yapımcılığını üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top