Hesabım
    Yellowstone, Ekranlara Rekorla Döndü

    Yellowstone'un dördüncü sezonu fırtına gibi başladı

    Paramount Network'ün “Yellowstone” dizisi, lineer TV'deki iki bölümlük dördüncü sezon prömiyeri, yayın platformlarından herhangi bir destek olmadan 14,7 milyon izleyiciye ulaştığı için bir yıldan uzun bir süre devamsızlıktan sonra TV'ye fırtına gibi geri döndü. Kevin Costner'ın varlıklı bir çiftlik sahibi olarak demir attığı neo-western draması, üçüncü sezon finalini Ağustos 2020'de yaptı.

    Pazar günkü dördüncü sezon prömiyeri, Nielsen'in canlı aynı gün reytinglerinde yaklaşık 8 milyon doğrusal izleyici sunarak şimdiden etkileyici bir seviyeye ulaştı. Dizi, ViacomCBS'in Paramount Network'ü ile yakında iki dizi daha yayınlayacak olan showrunner/yürütücü yapımcı Taylor Sheridan'dan geliyor. Bu iki proje, “Mayor of Kingston” ve “Yellowstone” yan dizisi “1883” olacak.

    14,7 milyon rakamı, “Yellowstone'un” üçüncü sezon prömiyerine (9.3 milyon) kıyasla %58 arttı ve gösterinin Paramount Net, CMT, Pop ve TV Land'de eşzamanlı prömiyeri, üçüncü sezon prömiyerine kıyasla %66 arttı (12,7 milyona karşı 7,6 milyon). Yalnızca Paramount Network'teki dördüncü sezon galasından elde edilen rakamlara bakıldığında, dramanın toplam izleyici sayısı 10.5 milyon arttı.

    Sheridan ve John Linson tarafından ortaklaşa yaratılan “Yellowstone'un” yönetici yapımcıları arasında John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari ve Stephen Kay yer alıyor. Kadroda ayrıca, Will Patton, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham ve Gil Birmingham da yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top