Hesabım
    Orijinal 'Law & Order'ın Dönüş Tarihi Açıklandı

    Efsane dizi 12 yıl sonra geri dönüyor!

    TVline.com'a göre NBC'nin orijinal Law & Order serisini diriltmesi, 24 Şubat 2022 Perşembe günü, kanalın diziyi yeniden yayına alacağını açıklamasından sadece beş ay sonra prömiyer yapacak. Duyuru, kanalın sezon ortası listesi açıklanırken yapıldı. Bu devam projesi, Dick Wolf tarafından yaratılan çığır açıcı dizinin 21. sezonu olacak.

    Wolf'un diğer yan ürünü Law & Order: SVU ve Law & Order: Organized Crime orijinal programı sırasıyla takip edecek. Bu dizi, NBC'ye Wolf evrenine adanmış bir gece daha veriyor, çünkü, çarşamba gecesi, Wolf'un diğer yönetici yapımcı Derek Hass (Wanted, 3:10 To Yuma) ile birlikte yarattığı Chicago Fire, Chicago Med ve Chicago P.D. yayınlanıyor. Hass ve Wolf'un ayrıca salı geceleri CBS'te yayınlanan ortak bir FBI dizisi var.

    Law & Order, 20. sezonun sonunda, 2010'da aniden iptal edildi ve Wolf'un kendisi de dahil olmak üzere birçok taraftarın, henüz en iyisinin gelmediğini hissetmesine neden oldu. Sezon 21 siparişi hakkında "Hayatta, kelimenin tam anlamıyla hayal olan çok az şey var. Bu bana ait." dedi. Bize bir tarih ve saat verilmiş olsa da, hangi orijinal oyuncuların geri döneceği konusunda fazla bir bilgi yok. Resmi siparişin açıklandığı eylül ayında, orijinal oyuncularla ön görüşmenin başladığına dair söylentiler vardı, ancak, henüz hiçbir şey doğrulanmadı.

    Yakın zamanda, Burn Notice oyuncusu Jeffrey Donovan'ın canlanmaya bir polis memuru olarak katıldığı ve karakteri hakkında daha fazla ayrıntı verilmediği bildirdi. Duyuru sırasında, NBCUniversal Television and Streaming'deki Entertainment Content başkanı Susan Rovner, “Law & Order, televizyon tarihinin en ikonik dizilerinden biri ve mirasını sürdürme ve Dick'le yepyeni bir sezonda ortak olma fikri heyecan verici olmaktan başka bir şey değil. Bu, NBC ve her yerdeki TV hayranları için harika bir haber." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top