Hesabım
    ‘Queen Sugar’, 7. Sezonuyla Sona Erecek

    Dizi için final kararı açıklandı!

    Queen Sugar, 7 sezonluk serisini sonlandırıyor. OWN, Ava DuVernay ve Warner Bros. Television'dan gelen drama için yedinci ve son sezon yenilemesini açıkladı. Natalie Baszile'nin kitabına dayanan drama, DuVernay'in 2020'nin çalkantılı yılını yansıtmak için beşinci sezonu yeniden yazmasının ardından bu yıl hem beşinci hem de altıncı sezonlarını yayınladı. Final sezonunun yazımı zaten tamamlandı. Prodüksiyon, gelecek yılın başlarında başlayacak.

    DuVernay, “Her şeyin bir mevsimi vardır. Yapım ortağım Paul Garnes ve ben, OWN ve Warner Bros. Television'daki ortaklarımızın yanı sıra olağanüstü bir oyuncu kadrosu ve ekiple Queen Sugar yapmak için yedi muhteşem sezon geçirdik. Siyahi bir aileye odaklanan modern bir dramanın yedi sezonunu yazmak ve çekmek, endüstrimizde radikal bir eylem ve beslediğim her umudun çok ötesine geçen bir zafer. Şimdi, Oprah'ın bir önerisinin gün doğumu olarak başlayan hikayenin, tam olarak gerçekleşen bir rüya olarak gün batımına hazır olduğunu güçlü bir şekilde hissediyorum. Queen Sugar, kariyerimin gerçek sevinçlerinden biri oldu ve minnettarlığım sonsuz." dedi.

    Queen Sugar, DuVernay tarafından bir dizi siparişi vermek için oluşturulan ve yürütülen ilk gösteriydi. DuVernay, derin Güney'deki siyahi bir aile hakkındaki dramayı birkaç kadın yönetmen için çıkış noktası olarak kullandı. Altı sezon boyunca, 42 kadın şovun bölümlerini yönetti, 39'u ilk yönetmenliklerini Oprah Winfrey'in yönetici yapımcıları arasında olduğu dizide yaptı.

    DuVernay, Warners ile yaptığı genel anlaşma yoluyla TV'deki ayak izini genişletmeye devam ederken, son sezon haberleri geldi. DuVernay ve Array, stüdyo aracılığıyla Peacock'ın senaryosuz dizisi Home Sweet Home, OWN'den Cherish the Day, HBO Max'in yakında çıkacak olan dizisi DMZ ve The CW'den gelen Naomi'nin yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top