Hesabım
    Tracee Ellis Ross ve Regina King, Altın Kızlar'ın Siyahi Versiyonunu Canlandıracak

    Altın Kızlar, Mobilize'nin Zoom Where It Happened etkinliğinin ilk bölümünde yer alacak.

    Ülkemizde de çok sevilen ve klasik sitcom diziler arasında yer alan The Golden Girls (Altın Kızlar), Mobilize'nin "Zoom Where It Happens" etkinliğinde tamamen siyahi oyunculardan oluşan bir kadroyla yeniden canlandırılacak ve etkinliğin ilk bölümünü oluşturacak. Altın Kızlar ilk olarak 1985'te NBC'de yayınlandı ve 7 sezonluk başarılı bir yayın hayatını geride bıraktı.

    Efsaneleşen komedi serisi, Miami'de birlikte görkemli günlerini yaşayan Dorothy (Bea Arthur), Rose (Betty White), Blanche (Rue McClanahan) ve Sophia (Estelle Getty) adlı karakterlerin hayatına odaklanıyordu. Durum komedisi birçokları tarafından seviliyor ve bugün hala pop kültürün önemli bir parçası. Bu oluşumun mihenk taşlarından biri de kuşkusuz Altın Kızlar.

    Mobilize, The Golden Girls'ün bu yenilenen versiyonunun "Zoom Where It Happened" etkinliğinin ilk bölümü olacağını duyurdu. Organizasyon, etkinliğin yanı sıra, ülkenin en büyük çevrimiçi ırk adaleti örgütü Color of Change'e ev sahipliği yapmak için Zoom ile ortaklık yapıyor. Bu özel bölümde Alfre Woodard (12 Years A Slave) Dorothy'yi, Tracee Ellis Ross (Blackish) Rose'u, Sanaa Lathan (Love & Basketball) Blanche'ı ve Regina King (If Beale Street Could Talk) Sophia'yı oynayacak. Bu son derece yetenekli kadroya yönetmen Gina Prince-Bythewood liderlik edecek ve Lena Waithe etkinliğe ev sahipliği yapacak.

    Ross ayrıca Instagram'da gösterinin reklamını yaptı. Orijinal Altın Kızlar'ın yüzlerinin yerini alan Zoom Where It Happened oyuncu kadrosunun bir gifini yayınladı. Hayranlar yorumlar bölümüne akın etti ve bu yeniden yapım için ne kadar mutlu olduklarını açıkladılar. Hatta bazıları bu kadroyla tam anlamıyla full sezonluk bir yeniden çevrim görmek istediklerini dile getirdi. Diğerleri, Ross'u etkileyici photoshop becerileri için övdü. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Link in bio. #zoomwhereithappens

    Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top