Hesabım
    The Sinner, Dördüncü Sezonuyla Ekranlara Veda Edecek

    Dedektif Ambrose'un macerası sona eriyor!

    "The Sinner”, USA Network'te, şu sıralar devam eden dördüncü sezonuyla sona erecek. Drama dizisi, 2017'den beri Amerika'da kablolu yayında yayınlanıyor ve dördüncü sezon 13 Ekim'de başladı. Artık dizi finali olarak hizmet verecek olan sezon finali 1 Aralık'ta yayınlanacak. Derek Simonds, yapım şirketleri Iron Ocean aracılığıyla baş yapımcılar Jessica Biel ve Michelle Purple'ın yanı sıra dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Biel, daha önce dizinin ilk sezonunda rol almıştı. Charlie Gogolak, Adam Bernstein ve Nina Braddock da yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. UCP stüdyo olarak hizmet verdi. Dördüncü sezonda, bir yıl önceki bir vakanın travmasının etkisinde kalan ve şimdi emekli olan Harry Ambrose (Bill Pullman), sevgilisi Sonya (Jessica Hecht) ile iyileşme amaçlı bir kaçamak için kuzey Maine'deki Hanover Adası'na gider. Önde gelen bir ada ailesinin kızının karıştığı beklenmedik bir trajedi meydana geldiğinde, Ambrose soruşturmaya yardım etmesi için işe alınır, ancak, bu dava Ambrose'un hayatını alt üst edecek bir paranoya gizemine sahiptir.

    “The Sinner”ın sona ermesiyle, USA Network'ün artık neredeyse hiç senaryolu dizisi kalmadı. Kanal şu anda "Child's Play" serisine dayanan "Chucky" dizisini yayınlıyor, ancak, bu gösteriyi NBCU kablo yapımcısı Syfy ile paylaşıyor. Kanalda geliştirilmekte olan birkaç senaryolu dizi var ama son zamanlarda büyük ölçüde “The Biggest Loser” ve “Miz and Mrs” gibi senaryosuz programlara odaklandı.

    USA Network ayrıca, haftalık WWE şovları “Monday Night Raw” ve “NXT”ye de ev sahipliği yapıyor. Kanal ayrıca, 27 Kasım'da vizyona girecek olan polis dizisi “Nash Bridges”in yeniden canlandırılması için bir yapım hazırlıyor. The Sinner, ülkemizde yeni sezonuyla beIn CONNECT'te yayınlanıyor. İlk üç sezon ise hem beIN CONNECt, hem de Netflix Türkiye'ye izlenebilir durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top