Hesabım
    "Sharp Objects" ve "The Sinner"ın Yıldızı Chris Messina'dan Yeni Proje!

    Messina'nin yeni dizisi bir HBO Max yapımı olacak..

    Chris Messina, yakında çekimlerine başlanacak olan HBO Max dizisi "Verbatim"de başrol oynayak. Proje, 2014 ve 2016'da Sundance'te gösterilen Brett Weiner'in "New York Times Op Docs" serisine dayanıyor. Tüm diyalogların birincil kaynaklardan alındığı ve kelimesi kelimesine sunulduğu gerçek olaylara dayanan bir antoloji dizisi olarak tanımlanıyor.

    Messina’nın karakterinin tam ayrıntıları gizli tutuluyor, ancak pilot bölüm 2019 üniversiteye giriş skandalının hikayesini takip edecek. Tüm diyaloglar doğrudan birincil kaynaklardan alındı ve hiçbir değişiklik yapmadan diziye uyarlanacak. Messina, yakın zamanda DC filmi "Birds of Prey"de görüldü. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında en iyi film dalında Oscar Ödülü kazanan “Argo”, “Away We Go” ve “Devil” yer alıyor.

    Messina son dönem daha çok TV rolleriyle ön planda. “Sharp Objects”, “The Sinner” ve “Mindy Project” gibi dizilerle adından söz ettirmeyi başardı. Weiner, "Verbatim"de yaratıcı, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak hizmet veriyor. Ben Stiller, Nicholas Weinstock ve Jackie Cohn, ayrıca Red Hour Films aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

    New York Times'tan Kathleen Lingo ve Ken Druckerman, Banks Tarver ve Left / Right'tan Kevin Vargas da yönetici yapımcılar arasında yer alacak. Scott Lochmus ve Michelene Starnadori yapımcı olarak hizmet veriyor. HBO Max'in şu anda hazırlık safhasında olduğu birkaç proje daha var. Bunların başını çeken komedi dizisi “Minx”, kısa süre önce önemli rollere birkaç aktör ekledi. Dizi 1970'lerde geçiyor ve bir kadının, kadınlar için ilk yetişkin dergisini yayınlama girişimini konu alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top