Hesabım
    Jacki Weaver, Apple Dizisi ‘Hello Tomorrow!’un Kadrosunda

    Oscar adayı oyuncunun yeni projesi belli oldu

    Apple TV Plus, Avustralyalı aktör Jacki Weaver'ın yaklaşan drama dizisi “Hello Tomorrow!”un kadrosuna eklendiğini duyurdu. Dizi, geçmişe dönük bir dünyada geçiyor ve ay devre mülkleri satan bir grup gezgin satıcıyı takip ediyor. Billy Crudup, iyimserliği iş arkadaşlarına ve müşterilerine ilham veren, ancak, onu ayakta tutan rüyada tehlikeli bir şekilde kaybetmekle tehdit edilen bir satıcı olan Jack'i canlandırıyor.

    Weaver, Jack'in yakıcı ve manipülatif annesi Barbara Billings'i oynayacak. Diğer oyuncular arasında Hank Azaria, Haneefah Wood, Alison Pill, Nick Podany ve Dewshane Williams yer alıyor. Weaver, 2010 yapımı “Animal Kingdom” filminde Janine “Smurf” Cody'yi ve 2012 yapımı “Silver Linings Playbook” filminde Dolores Solitano'yu oynamasıyla tanınıyor ve her ikisi de yardımcı kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

    Oyuncunun, diğer öne çıkan yapımları arasında “Bird Box”, “Yellowstone” ve yakında çıkacak olan gerçek suç drama filmi “American Murderer” yer alıyor. "Hello Tomorrow!" için Amit Bhalla ve Lucas Jansen, diziyi yazdı ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Ayrıca, yürütücü yapımcı olarak Crudup, Stephen Falk ve yönetmen Jonathan Entwistle yer alıyor. 

    MRC Television stüdyo olarak hizmet verecek. Seri, MRC Television'ın Apple ile yaptığı en son işbirliğine işaret ediyor. Şirket ayrıca şu anda Civic Center Media ile birlikte Will Ferrell, Paul Rudd, Kathryn Hahn ve Casey Wilson'ın yer aldığı karanlık komedi dizisi “The Shrink Next Door”un yanı sıra Elizabeth Moss liderliğindeki yeni mini dizi “Shining Girls”ün yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top