Hesabım
    Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan'lı ‘Fleishman Is in Trouble’ın Kadrosunda

    Yıldız oyuncunun bir sonraki projesi TV dünyasından olacak

    Jesse Eisenberg, Hulu'nun FX ortaklığındaki mini dizisi “Fleishman Is in Trouble”da başrollerden birini oynayacak. Eisenberg, daha önce adı duyurulan oyuncu Lizzy Caplan'ın olduğu kadroya katılmış oldu. Rol, daha önce “Now You See Me 2” filminde birlikte rol aldıkları ikiliyi yeniden bir araya getiriyor. Aynı adlı Taffy Brodesser-Akner romanından uyarlanan dokuz bölümlük dizi, uygulama tabanlı flörtün cesur yeni dünyasına dalan Toby Fleishman'ı merkezine alıyor.

    Toby, ttıp fakültesinin bitmesiyle birlikte evlendi. Ancak, evliliğinin ilk yazının hemen başında, eski karısı Rachel ortadan kayboldu ve çocuklarla birlikte yalnız kaldı. Karısının nerede olduğuna ya da geri dönmeyi planlayıp planlamadığına dair hiçbir ipucu bulamadı. Ebeveynliği, eski arkadaşlarının dönüşünü, hastanede uzun zaman önce gelen bir terfiyi ve Manhattan'ın sunduğu tüm seçenekleri dengelerken, Rachel'a ne olduğunu asla çözemeyeceğini fark etti.

    Caplan, dizinin anlatıcısı ve Toby'nin arkadaşı olan Libby rolünde oynayacak. Libby ve Toby yıllarca iletişimlerini kaybettiler, ancak, boşanmadan kısa süre önce yeniden bağlantı kurdular ve arkadaşlıklarını yeniden alevlendirdiler. Libby, eskiden bir erkek dergisinde çalışıyordu ama o zamandan beri yazmayı bıraktı ve şimdi tam zamanlı evde oturan bir anne.

    Bu rol, Eisenberg'in kariyerinde sahip olduğu birkaç TV rolünden biri olacak. 2011 yılında “The Social Network”teki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterilen film çalışmalarıyla tanınıyor. Ayrıca “Zombieland”, “The Squid and the Whale", “The End of the Tour”, “Now You See Me” gibi hit filmlerde rol aldı. İlk yönetmenlik denemesini yakında çıkacak olan “When You Finishing the World Saving the World” ile yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top