Hesabım
    Ricky Gervais, After Life'ın Üçüncü Sezonunu Duyurdu

    Gervais, sosyal medya hesaplarından müjdeli haberi verdi.

    İngiliz stand-up sanatçısı, yazar ve oyuncu Ricky Gervais'in büyük beğeni toplayan Netflix dizisi After Life'ın üçüncü sezon çekimleri geçtiğimiz bahar ayında gerçekleşmişti. O tarihten bu yana hayranlar yeni bir haber ya da yayın tarihi beklediler ama uzun bir süre ses çıkmadı. Umutlar tükenmek üzereyken, heyecanlandıran paylaşım Gervais tarafından yapıldı ve Twitter üzerinden paylaşıldı. 

    Gervais, yaptığı paylaşımda Brandy the Dog'la geçirdiği güzen anlardan oluşan ve eski sezonların görüntülerinin olduğu bir video paylaştı. Yıldız isim videoyla birlikte "#AfterLife3 yakında geliyor. Şimdiye kadarki en iyisi ve söz veriyorum köpek ölmeyecek." notunu düştü. İlk sezonu Mart 2019, ikinci sezonu Nisan 2020'de yayınlanan dizinin son sezonu iki yıla yaklaşan bir aradan sonra Netflix ekranlarına gelecek.

    Dizinin orijinal hikayesine göre; "Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

    Dizinin senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncu Ricky Gervais'e kadroda eşlik eden oyuncular arasında, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan, Mandeep Dhillon, Kerry Godliman, David Bradley, Ashley JensenPaul Kaye ve Penelope Wilton yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top