Hesabım
    ‘Arcane’, Netflix'ten İkinci Sezon Onayı Aldı

    Dizi, ilk sezon finaliyle birlikte onayı kaptı

    Netflix ve Riot Games, yayıncının hit “League of Legends” tabanlı animasyon dizisi “Arcane”in ikinci sezonunun resmi olarak yolda olduğunu onayladı. İki şirket, duyuruyu cumartesi akşamı bir hayran etkinliğinin sonunda yaptı. Dizinin ortak yaratıcıları Christian Linke ve Alex Yee, "Arcane'in ilk sezonuna aldığımız olumlu yanıttan fazlasıyla mutluyuz, Riot ve Fransız animasyon stüdyosu Fortiche'teki yaratıcı sihirbazlarla birlikte ikinci bölümümüz için çok çalışıyoruz." dedi.

    Serinin ikinci sezonuyla ilgili ayrıntılar hala gizli olsa da Hailee Steinfeld, Ella Purnell ve Katie Leung'un Vi, Jinx ve Caitlyn Kiramman'ı seslendirecekleri doğrulandı. “Arcane”nin ikinci sezonunun yapımcılığını Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung ve Thomas Vu ile birlikte Linke üstlenecek. Herhangi bir yayın tarihi açıklanmadı.

    “Arcane”in ilk sezonu 6 Kasım'da Netflix'te yayınlandı. Dizi, her biri üç bölümden oluşan, üç ayrı bölüm olarak yayınlandı. Riot Games başka proje açıklamamış olsa da hem elle çizilmiş, hem de CG sanat stillerini birleştiren animasyon dizisi, şirketin film ve televizyon içeriğine ilk genişlemesi anlamına geliyor. "Arcane", ilk kez 2009'da Riot Games tarafından yayınlanan son derece popüler devasa çevrimiçi savaş arenası oyunu.

    Arcane, "League of Legends"ın evreninde geçiyor ve bu oyunun bir ön oyunu olarak hizmet ediyor. "League" artık espordaki en önemli oyunlardan biri. Riot Games, Beck ve Merrill tarafından kuruldu ve şu anda CEO Nicolo Laurent tarafından yönetiliyor. Şirketin dünya çapında 2.500'den fazla çalışanı bulunuyor. Dizinin ikinci sezonu 2022'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top