Hesabım
    Netflix'ten Çılgın Proje: Terminator Anime Serisi!

    Netflix, bu çılgın proje için resmi onayı verdi.

    Netflix'in bir "Terminator" anime dizisi sipariş ettiği öğrenildi. Proje, henüz erken aşamalarda olduğu için senaryo detayları gizli tutuluyor. Netflix, dizide Skydance'le ortaklık kurdu ve Skydance son iki "Terminator" filminin yapımcılığını üstlenmişti. Dizi, Netflix'in 2018'den beri prodüksiyon hattı anlaşması yaptığı Production IG ile ortaklaşa çekilecek.

    Yapım şirketi IG'nin geçmiş anime çalışmaları arasında "Ghost in the Shell", "B: The Beginning" ve "Eden of the East" yer alıyor. Netflix’in Japonya ve anime başkan yardımcısı John Derderian, “Terminatör, şimdiye kadar yaratılmış en ikonik bilim kurgu öykülerinden biri ve zamanla dünyamızla daha alakalı hale geldi. Yeni animasyon dizisi bu evreni daha önce hiç yapılmamış bir şekilde keşfedecek. Makineler ve insanlar arasındaki destansı savaşta hayranların bu harika yeni bölümü deneyimlemesini heyecanla bekliyoruz." dedi.

    Mattson Tomlin, dizide şov sorumlusu ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Tomlin en son Netflix orijinal filmi “Project Power”ı yazdı ve Matt Reeves’in yakında çıkacak filmi “The Batman”in senaryosunda çalıştı. Tomlin, "Yazımı bilen herkes büyük dalgalanmalara ve kalbe gitmeye inandığımı bilir. Netflix ve Skydance'in bana gelenekleri bozan, beklentileri alt üst eden ve gerçek cesarete sahip bir şekilde "Terminator"a yaklaşma fırsatı vermesinden dolayı onur duyuyorum." dedi.

    "Terminator" serisi, bugüne kadar altı filmin dünya çapında 2 milyar doların üzerinde hasılat yapmasıyla çılgın bir başarı elde etti. En son filmler "Terminator: Dark Fate" ve "Terminator: Genisys" oldu. Netflix dizisi, seri tarihindeki ilk animasyon dizisi olacak olsa da, hikaye daha önce küçük ekrana uyarlanmıştı. Canlı aksiyon draması "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" iki sezon boyunca Fox'ta yayınlandı. Netflix'in, "Castlevania" ve "Blood of Zeus" gibi daha önce başlattığı bu tür projelere ek olarak, masada birkaç projesi daha bulunuyor. Bunlar arasında "John Wick" yazarı Derek Kolstad'ın "Splinter Cell" dizisi ve Zack Snyder'ın "Army of the Dead"i bulunuyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top