Hesabım
    Jackson White, Hulu Draması ‘Tell Me Lies’ın Kadrosunda

    Mrs. Fletcher'ın yıldızı, yeni TV projesini buldu!

    Hulu'dan yapılan açıklamada, Jackson White'ın yaklaşmakta olan drama dizisi “Tell Me Lies”ın başrolünde yer alacağı bildirildi. Carola Lovering'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide White, Stephen DeMarco rolünde yer alacak. Diğer başrolü Grace Van Patten üstleniyor ve Lucy Albright rolünde karşımıza çıkacak. “Tell Me Lies” Stephen ve Lucy arasındaki çalkantılı sekiz yıllık ilişkiyi takip ediyor.

    İkili, ilk olarak üniversitede tanışır, ilişkileri tipik bir kampüs romantizmi gibi başlar, ancak, hızla kendi hayatlarını ve çevrelerindeki herkesin hayatını kalıcı olarak değiştirecek bağımlılık yapan bir karmaşaya düşerler. Stephen, son derece zeki biri olarak tanımlanır ve hayatta kalmak için kullandığı insanları okuyabilir. Bunun yanı sıra, cazibesinin altında karanlık bir taraf vardır.

    Karşılaştıklarında Lucy'nin korkutucu bir yanını ortaya çıkarır ve ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yolculuk başlar. White, 2019'da Kathryn Hahn liderliğindeki HBO mini dizisi “Mrs. Fletcher”da rol aldı. Sırada, Michael Bay'in gerilim filmi “Ambulance” ve yaklaşan “Pet Sematary” prequel filmin yer alıyor. “Tell Me Lies”ın ilk kez Eylül 2020'de Emma Roberts ve Belletrist TV ile yayıncının imzaladığı ilk bakış anlaşmasının bir parçası olarak Hulu'da geliştirilmekte olduğu duyuruldu.

    Meaghan Oppenheimer, diziyi uyarlıyor, showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Ayrıca, Belletrist aracılığıyla Roberts, Karah Preiss ve Matt Matruski, Rebelle Media aracılığıyla Laura Lewis ve Stephanie Noonan ve Vice's Refinery29 aracılığıyla Shannon Gibson ve Sam Schlaifer baş yapımcılar olacak. 20th Television, stüdyo olarak hizmet verecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top