Hesabım
    Netflix'in Kore Bilim-Kurgusu 'The Silent Sea'den Fragman

    Netflix'ten bir iddialı Kore dizisi daha geliyor!

    Netflix, aralık ayının sonunda yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizisi The Silent Sea için bir fragman yayınladı. Yeni fragman, bize uzayın derinliklerinde geçen tüyler ürpertici gerilim dizisine bir bakış sunuyor ve terk edilmiş bir ay üssünden örnekler almaya çalışan bir grup astronotun hikayesini izleyeceğimizi gösteriyor. Dizi, The Silent Sea yönetmeni Choi Hang-Yong'un yazıp yönettiği The Sea of ​​Tranquility adlı kısa filme dayanıyor.

    Silent Sea, iklim değişikliği nedeniyle uzay yolculuğunun zorunlu hale geldiği distopik bir geleceğe odaklanarak kısa filmin öncülünü genişletecek. Projede, daha önce Train to Busan'da ve Netflix'in hit dizisi Squid Game'de rol almış Gong Yoo yer alıyor. Yoo, ay görevi için giden ekibin lideri olarak rol alıyor. Daha önce Netflix dizisi Sense8'te rol alan Bae Doona da dizide rol alıyor. Ayrıca kadroya, The Vampire Detective'den Lee Joon ve Heo Sung-tae de katılıyor.

    Karakterlerin dinamikleri veya karşılaşacakları kesin sorunlar hakkında pek bir şey bilinmiyor. Jung-Woo Sung dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Netflix, diziyi 2019 Aralık'ta duyurdu. The Silent Sea, bu yılın başlarında yayın platformunda prömiyeri yapılan Kore dizisi Squid Game'in ve onu takip eden Hellbound'un ezici başarılarını izliyor. Squid Game'in rekor kıran başarısı ve yakın zamanda Hellbound'un 1 numara olması, İngilizce olmayan dizilerin geniş bir izleyici kitlesi bulabildiğini ve The Silent Sea'nin de rekor potansiyeli barındırdığını ispatladı. Dizi, 24 Aralık 2021'de, Netflix'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top