Hesabım
    Koreli Aktör Jung Woo-Sung'dan Netflix'e Gerilim Dizisi!

    The Silent Sea adlı proje bilim kurgu gerilimi olacak..

    Koreli aktör Jung Woo-Sung, Netflix için gizemli bir bilimkurgu gerilim dizisi üretecek. Platform, Innocent WitnessA Moment to Remember ve Steel Rain yapımlarının yıldızıyla anlaştı ve The Silent Sea adlı projeyi onayladı.

    Dizi, yakın bir gelecekte, suyun tükendiği tehlikeli bir atmosferde geçecek. Bu olayı, Ay için terk edilmiş bir araştırma istasyonundan bilinmeyen bazı örnekleri almak için yola çıkan bir grup elit bilim adamı araştıracak. Drama, Mise-en-scène Kısa Film Festivali'nde dikkat çeken Choi Hang-Yong'un yönettiği 2014 tarihli ve aynı adlı kısa filme dayanıyor. Choi, aynı zamanda üretilecek olan diziyi de yönetecek.

    The Silent Sea, Parasite ve Snowpiercer'ın yönetmeni Bong Joon-Ho'un yönettiği 2010 yapımı Madeo filminin senaristi Park Eun-Kyo tarafından yazılacak. Netflix, Kore'de oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor ve karşılığını da alıyor. 

    Geçen hafta, korku çizgi film Sweet Home'u bir dizi olarak uyarlamak için Mr. Sunshine'ın yönetmeni Lee Eung-Bok ile anlaşma sağlayan Netflix, Crash Landing On You adlı romantik seri, Son Ye-Jin'in The School Nurse Files'ı, romantik bilim kurgu ve stand-up serisi Park Narae: Glamour Warning üzerine çalışmaya da devam ediyor. Çok sevilen Kingdom dizisi ise yakın zamanda ikinci sezonuyla geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top