Hesabım
    "Headhunters" Filmi ve Romanı TV'ye Uyarlanıyor!

    Kült aksiyon filminin dizi uyarlaması için anlaşma tamam

    Jo Nesbo'nun 2011 yılında aynı adlı kült filme dönüşen karanlık gerilim romanı Headhunters, bir TV dizisi uyarlaması alıyor. Endeavor Content, İskandinav bölgelerinin dışındaki küresel satışları yönetmek için anlaşmayı imzaladı. İskandinav yıldızlar Axel Boyum (Betrayed) ve Martin Wallström (Mr. Robot), şu anda yapım aşamasında olan Headhunters serisinin kadrosuna liderlik yapacak.

    Boyum, hem kişisel, hem de profesyonel olarak başarıya giden yolda yalan söyleyen ve manipüle etme yeteneğine sahip, acımasız bir şirket kelle avcısı olan Roger Brown'ı (Bøyum) canlandırıyor. Ancak, yalanları peşinden gelince kendisi ve etrafındakiler için tehlike haline gelir. The Headhunters serisi, 2002 yılında, Jo Nesbo'nun romanının ve 2011 yapımı film uyarlamasının ana olaylarından önce geçiyor.

    Morten Tyldum'un yönettiği Headhunters filminde Aksel Hennie ve Nikolaj Coster-Waldau rol aldı. Norveç yapımı gerilim, dünya çapında 19 milyon dolara yakın hasılat elde eden ve kült mertebesine ulaşan hit bir film oldu. Dizi, yapımcılığını üstlendiği yapım devi Banijay'ın yan kuruluşu Yellowbird Norway ile İsveçli C More ve Norveç'teki TV2 ortak yapımı olarak kuruldu. Geir Henning Hopland, senaryoyu Rolf-Magne G. Andersen ile birlikte yazıyor ve diziyi yönetecek.

    Hopland yaptığı açıklamada, "Headhunters, gerçek Jo Nesbo ruhunda bir dizi olacak. Hızlı, tempolu bir kara mizah ve heyecan karışımı." dedi. Yellowbird Norveç için Gudny Hummelvoll, yapımcılığı Eleonore Anselme ve Alexia Kleen'le birlikte üstleniyor. Piodor Gustafsson, C More'da yönetici yapımcı. Şu anda Norveç'te çekimleri devam eden Headhunters serisi, 2022'de prömiyer yapacak. Sekiz yıl önce, HBO'nun Jo Nesbo'nun Headhunters romanının haklarını bir TV versiyonu geliştirme gözüyle aldığı bildirildi, ancak proje hiçbir zaman gerçekleşmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top