Hesabım
    Charles Dance ve Peter Mullan, Jo Nesbo Uyarlaması ‘The Hanging Sun’ın Kadrosunda

    Edebiyat uyarlamasının kadrosu genişliyor

    Peter Mullan (“Westworld”, “Top of the Lake”) ve Charles Dance (“Mank,” “The Crown”), Jo Nesbø'nun çok satan romanı “Midnight Sun”dan uyarlanan “The Hanging Sun”ın kadrosuna katıldı. Frederick Schmidt (“Angel Has Fallen”) ve Raphael Vicas (“Grantchester”) da prodüksiyonda yer alıyor. Sky Original filmi, İngiltere - İtalya ortak yapımı olacak.

    Uyarlamanın senaryosu Stefano Bises (“ZeroZeroZero”, “Gomorrah”) ve Emmy adayı Francesco Carrozzini (“Franca: Chaos and Creation”) tarafından yönetiliyor. Carrozzini, “Çekimlerin ortasındayım ve daha iyisini umamazdım. Oyuncu kadrosu inanılmaz.” dedi. “The Hanging Sun”, Norveç'in dinin egemen olduğu, güneşin hiç batmadığı ve yerel sakinlerin farklı bir çağdan gibi göründüğü bir bölgesinde geçen bir gerilim filmi olacak.

    Film, güçlü suç lordu babasına ihanet ettiği için kaçan John'u takip ediyor. John, ailesinden kaçmak için kuzeye gider ve izole bir köyün yakınındaki ormanın derinliklerine sığınır. John ve kaderi arasında duran tek şey, zorluklarla büyük bir güçle yüzleşen Lea ve meraklı, temiz kalpli bir çocuk olan oğlu Caleb'dir. Mullan, babayı, Dance ise Lea'nın babası Jacob'ı oynuyor. Diğer oyuncular arasında John rolünde Alessandro Borghi (“On My Skin: The Last Seven Days of Stefano Cucchi”), Lea rolünde Jessica Brown Findlay (“Brave New World”) ve Sam Spruell (“Small Axe: Mangrove”) yer alıyor.

    Carrozzini, "Franca: Chaos and Creation adlı belgeselimi Venedik'te yeni sunmuştum ve harika bir arkadaş olan Steve Rabneau adlı bir menajerle çalışmaya başladım. Beni Jo Nesbø'yu temsil eden karısı Sylvie ile tanıştırdı ve bana diğer kitaplarla birlikte 'Midnight Sun'ı verdi. Okudum ve inanılmaz ortamı ve karakterleri nedeniyle bir film yapmak istediğimi hemen anladım.” dedi. “The Hanging Sun”, şu anda Norveç'te, Ålesund ve Fosnavåg kasabalarında çekiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top