Hesabım
    Netflix Dizisi "Kulüp"ün İkinci Kısmından Fragman

    Sevilen dizi, yeni bölümleriyle geri dönüyor!

    "Aile demek, sizi sabırsızca bekleyenlerin olması demek." Kulüp 2. kısım 6 Ocak’ta Netflix’e geri dönüyor. Gökçe Bahadır ve Salih Bademci'nin başrollerinde yer aldığı ve ilk sezonu beğeni toplayan Kulüp dizisinin ikinci kısmından ilk fragman yayınlandı. Netflix'te yayın hayatına başlayan Kulüp, Musevi bir annenin hikayesini anlatıyor.

    Kulüp'ün ilk sezonunun resmi özetine göre; Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

    Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır ve Salih Bademci'nin yanı sıra Barış ArduçFırat TanışMetin AkdülgerAsude Kalebek gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Masum dizisine de imza atan Seren Yüce ile İstanbullu Gelin gibi TV dünyasında ses getiren yapımlarda imzası bulunan Zeynep Günay Tan üstleniyor. Kulüp, ikinci kısım bölümleriyle 6 Ocak'ta Netflix'te! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top