Hesabım
    ‘Fear the Walking Dead’, Sekizinci Sezon Onayı Aldı

    Kim Dickens, diziye geri dönüyor!

    Eski dizi yıldızı Kim Dickens'ın zombi kıyamet serisine geri dönmeye hazırlandığı “Fear the Walking Dead”, 8. sezon onayını kaptı. Duyuru, “The Walking Dead: World Beyond” dizisinin finalinin ardından “Talking Dead”de yapıldı. Dickens, 10 Nisan'da AMC Plus'ta ve 17 Nisan'da AMC'de başlayacak olan 7. Sezonun ikinci yarısında diziye geri dönecek. Daha sonra Sezon 8'de düzenli bir dizi oyuncusu olarak görünecek.

    Dickens, ilk sezonda Madison Clark olarak rol aldı ve karakteri bir patlamada kendini feda ederek ölüyor gibi görünüyordu. The Walking Dead evreninin baş içerik sorumlusu Scott M. Gimple, “Bir Mt. Deadmore olsaydı, Kim Dickens'ın yüzü orada olurdu. Madison Clark, dizi için temel bir karakter." dedi. 7. sezonun ikinci yarısında, nükleer patlamanın üzerinden aylar geçti ve başarılı olan tek kişi Victor Strand (Colman Domingo) olarak karşımıza çıktı.

    Strand, bir beylik kurduktan sonra, hayatta kimin şansı olacağını duygusuzca seçmeye başladı. Grubun diğer üyeleri çok acı çekti, ancak bu durum, Tower'ı zorla almak ve kimsenin gerçekten var olduğundan emin olmadığı efsanevi bir yer olan Padre'yi aramaya devam etmek anlamına gelse bile, şiddetli bir yaşama kararlılığı getirdi. Artık Teddy'nin eski takipçilerinin isteksiz lideri olan Alicia (Alycia Debnam-Carey), gizemli bir hastalık ve geçmişteki eylemlerinin yansımaları tarafından rahatsız ediliyor.

    Ailesine yeniden kavuşacağına dair umudunu korumaya çalışan Morgan (Lennie James), Alicia'nın hayatta kalmalarının anahtarı olduğunu biliyor. Alicia'nın savaş ilan etmesiyle Strand'in paranoyası ve kişisel kan davası büyür ve bununla birlikte her taraftan yeni tehditler ortaya çıkar. 7. sezonun devamı 10 Nisan'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top