Hesabım
    Ridley Scott Yapımcılığındaki ‘Raised by Wolves’un İkinci Sezonundan Fragman

    Beğeni toplayan bilim-kurgu dizisinin yeni sezonundan fragman

    “Prisoners”ın yazarı Aaron Guzikowski tarafından yaratılan HBO Max orijinal dizisi “Raised by Wolves”, 3 Şubat 2022'de yayın platformuna geri dönüyor. Android bilim-kurgu draması, şu anda projede olan Ridley Scott tarafından yürütülüyor. Scott, “House of Gucci” ve “The Last Duel” filmleriyle hızlı bir sezon geçirdi ve dizi için de çalışmalarını sürdürüyor.

    Gelecek yıl prömiyer yapacak olan ikinci sezondan ilk fragman yayınlandı ve HBO Max, prömiyer tarihini de duyurdu. Resmi özete göre; "'Raised by Wolves'un ikinci sezonunda, Android ortakları Anne (Amanda Collin) ve Baba (Abubakar Salim), altı insan çocuğundan oluşan yavrularıyla birlikte yeni kurulmuş bir ateist koloniye katılıyor. Gelişmeler, Kepler 22 b'nin gizemli tropikal bölgesinde yaşanıyor ama bu garip yeni toplumda gezinmek, annelerinin doğal çocuğunu insan ırkından geriye kalan çok az şeyi yok olmaya itmekle tehdit ettiğinden, sorunlarının yalnızca başlangıcını oluşturuyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan LoughranFelix Jamieson ve Ethan Hazzard yer alıyor. Ridley Scott, ilk sezonun ilk iki bölümünü yönetti ve bu sezona yönetici yapımcı olarak geri dönüyor. Dizi, 3 Şubat 2022 tarihinde ikinci sezon prömiyeriyle devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top