Hesabım
    Colin Farrell, ‘The Batman’ Spin-Off Dizisinde Yine Penguen Olacak

    Farrell, bir kez daha Penguen olacak!

    Colin Farrell, yeniden The Penguin'i oynayacağı “The Batman”in yan dizisinin başrolü ve yönetici yapımcılığını üstlenmek için resmi olarak imzayı attı. Farrell, kötü karakteri ilk olarak, 4 Mart 2022'de vizyona girecek olan Robert Pattinson'ın başrolde olduğu “The Batman”de canlandıracak. Dizinin daha sonra The Penguin'in Gotham yeraltı suç dünyasında iktidara yükselişini inceleyeceği bildiriliyor.

    Lauren LeFranc dizinin senaryosunu yazacak. Farrell'la birlikte, “The Batman”in yönetmeni Matt Reeves ve filmin yapımcısı Dylan Clark, Penguin serisini sırasıyla 6th & Idaho ve Dylan Clark Productions şirketleri altında yürütecek. Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet verecek. Farrell en çok sinemadaki rolleriyle tanınıyor ve “The Lobster”, “In Bruges”, “Seven Psychopaths” gibi filmlerdeki performanslarıyla övgüler topladı.

    TV tarafında, yakın zamanda BBC ve AMC Plus draması “The North Water”da ve daha önce HBO'da “True Detective”te rol aldı. En son, kendisini “In Bruges” yazar-yönetmen Martin McDonagh ve başrol oyuncusu Brendan Gleeson ile yeniden bir araya getiren “The Banshees of Inisherin”in çekimlerini tamamladı. Penguen, diğer adıyla Oswald Cobblepot, silindir şapkası, tek gözlüğü ve çok çeşitli ölümcül şemsiyeleriyle tanınan Batman Rogues Gallery'nin en ünlü üyelerinden biri.

    Canlı aksiyon tarafında, karakter daha önce Burgess Meredith, Danny DeVito ve Robin Lord Taylor gibi oyuncular tarafından oynandı. Penguin dizisi devam ederse, HBO Max'teki “The Batman”in ikinci yan dizisi olacak. Yayıncı, Gotham Polis Departmanı'nda geçen, Joe Barton'ın showrunner olarak eklendiği bir drama dizisi daha sipariş etti. WarnerMedia'nın tüm platformlarında birbirine bağlı yeni bir Batman evreni başlatma girişiminin bir parçası.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top