Hesabım
    Kristen Bell’li ‘The Woman in the House’tan Fragman

    Suç dramasından ilk fragman yayında!

    Netflix'in kısaca The Woman in the House olarak bilinen, yaklaşmakta olan kara komedi dizisi The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window için bir yayın tarihi ve yeni bir başlıkla birlikte bir fragman yayınladı. İlk gösterim tarihi 28 Ocak olan dizinin başrollerini Kristen Bell (The Good Place), Michael Ealy (Fatale), Tom Riley (Da Vinci’s Demons), Mary Holland (Happiest Season), Cameron Britton (Mindhunter), Samsara Yett (The Flight Attendant), Christina Anthony (Mixed-ish) ve Benjamin Levy Aguilar (Filthy Rich) üstleniyor. 

    30'ar dakikalık 8 bölümden oluşan dizi, yeni boşanmış bir kadın olan Anna'nın (Bell), bir kadeh şaraptan sonra kadehi yudumlarken kendini pencereden dışarı bakarken bulan hikayesini anlatacak. Anna, arasıra sokağın karşısındaki boş evi izlemeyi seviyor. Sonra bir gün, boş eve yeni komşular gelir: Çekici bir adam (Riley) ve genç kızı (Yett) eve taşınır. Sonunda Anna'ya merak duygusu için bir şeyler verir. Anna'nın günleri, korkunç bir cinayete tanık olana kadar bu yeni eğlence biçimiyle biraz daha aydınlanmaya başlar ama Anna, kendi gözlerine ve akıl sağlığına güvenebilecek midir?

    Dizinin yaratıcıları Rachel RamrasHugh Davidson ve Larry Dorf, izleyicileri Anna'nın gerçekliğini sorgulamaya eşlik ettirirken, izleyicileri dolambaçlı ve heyecanlı bir komedi macerasına götürmeye söz veriyor. Ramras, Davidson ve Dorf ayrıca, Gloria Sanchez Productions adına Bell, Will Ferrell, Jessica Elbaum, Michael Lehmann ve Brittney Segal'e baş yapımcı olarak katıldı. Fragman bize kahramanın ve onun kasvetli kasabasının tekdüze hayatına bir göz atmamızı sağlıyor.

    Anna'nın bir bardak kırmızı şarabın ardından bardakları devirirken içki sorunu yaşayabileceğini görebiliriz ve mantarlar etrafına yığılır. Alkolü, terapistinin verdiği bazı ilaçlarla karıştırdığını ve sıcak tavayı çıkarırken fırın eldivenini unuttuğunu görünce, bir cinayete tanık olduğu sözü de izleyiciler tarafından hemen sorgulanıyor. The Woman in the Street Across the House from the Girl in the Window 28 Ocak'ta Netflix'e geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top