Hesabım
    Mike Flanagan Korkusu ‘Fall of the House of Usher’ın Kadrosuna Yeni İsimler

    Dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere

    Mike Flanagan, kendisinin ve Trevor Macy'nin yakında çıkacak olan Netflix mini dizisi “The Fall of the House of Usher”ın oyuncu kadrosuna Samantha Sloyan ve Rahul Kohli dahil olmak üzere 20 yeni yeteneğin  eklendiğini duyurdu. Yeni kadroda Sloyan ve Kohli ile birlikte Henry Thomas, T'Nia Miller, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nuñez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet, Annabeth Gish ve Igby Rigney yer alıyor.

    Bu oyuncuların karakter detayları henüz açıklanmadı. Goodwin, Nuñez ve Jun dışında, yeni eklenenlerin her biri daha önceki projelerde Flanagan ve Macy ile çalıştı ve birçoğu Flanagan ve Macy'nin yapım şirketi Intrepid Pictures ile özel anlaşmaya sahip. "The Fall of the House of Usher", Egdar Allen Poe'nun ve diğer birçok eserinin aynı adlı kısa öyküsünün modern bir remiksi olarak tanımlanıyor.

    Daha önce açıklandığı gibi, Frank Langella, Usher hanedanının patriği Roderick Usher olarak kadroya liderlik ediyor. Mary McDonnell, Roderick'in ailedeki “gizli eli” olan ikiz kız kardeşi Madeline'i oynuyor. Carl Lumbly, Poe'nun birçok eserinde yer alan araştırmacı C. Auguste Dupin'i oynuyor. Mark Hamill, “şaşırtıcı bir şekilde gölgelerde yaşayan” olarak tanımlanan, henüz adı açıklanmayan bir karakteri oynuyor. Carla Gugino ayrıca şu anda ismi açıklanmayan bir karakteri oynuyor. Dizinin çekimleri birkaç hafta içinde başlayacak.

    Seri, Flanagan ve Macy'nin Intrepid Pictures şirketiyle Netflix arasındaki genel anlaşma kapsamında çekilecek. Önceki projeler arasında “The Haunting of Hill House”, “The Haunting of Bly Manor” ve “Midnight Mass” yer alıyor. 2022'de Intrepid Pictures dördüncü projeleri olan “The Midnight Club”ın çıkışını yapacak. Flanagan, “The Fall of the House of the Usher”ın yaratıcısı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top