Hesabım
    Sevilen Korku Dizisi "Servant"ın Üçüncü Sezonundan Fragman

    Apple TV Plus, ürpertici diziden yeni fragmanı yayınladı

    Apple TV Plus, 21 Ocak 2022'de gösterime girecek olan “Servant”ın üçüncü sezonu için bir fragman yayınladı. Psikolojik gerilim dizisi, Dorothy (Lauren Ambrose) ve Sean Turner (Toby Kebbell) çifti, oğulları Jericho (Mason ve Julius Belford) ve gizli güçleri olan, Church of Lesser Saints adlı bir tarikatla bağları bulunan dadı Leanne'i (Nell Tiger Free) takip ediyor.

    Rupert Grint ve Sunita Mani dizinin başlıca rollerinde bulunan diğer önemli isimler arasında yer alıyor. Dorothy, yayınlanan yeni fragmanda Sean'a “Bu tarikat her an geri gelebilir” diyor. Leanne, “Hiçbiriniz beni onlardan koruyamazsınız. Ne arayacağını bile bilmiyorsun." diye ekliyor. Shyamalan önderliğinde yayın hayatına başlayan dizi yine bol gerilim vaat ediyor.

    Yürütücü yapımcılar arasında yaratıcı Tony Basgallop, Jason Blumenthal, Todd Black, Steve Tisch, Ashwin Rajan, Taylor Latham ve yönetmen olarak da görev yapan M. Night Shyamalan, yazar Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes Williams ve Celine Held yer alıyor. Dizinin ilk iki sezonu büyük beğeni toplamıştı.

    Yazar odası ise bir hayli kalabalık ve iddialı isimlerden oluşuyor: Logan George, Kitty Green, Veronika Franz ve Severin Fiala. Basgallop, Ryan Scott, Alyssa Clark, Laura Marks, Henry Chaisson, Amy Louise Johnson ve Kara Lee Corthon. 21 Ocak'ta yeni sezonu başlayacak olan Servant, bir Blinding Edge ve Escape Artists yapımı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top