Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Gelecek Filmleri "Tuhaf ve Karanlık" Olacak

    M. Night Shyamalan'ın iki yeni projesi bulunuyor.

    Son olarak ZiyaretParçalanmış ve Glass filmleriyle tanınan başarılı yönetmen M. Night Shyamalan, gelecek iki yeni projesiyle ilgili konuştu. Daha önce filmleri için Universal Pictures ile anlaşma yaptığını açıklayan Shyamalan, aslında üç potansiyel projesinin olduğunu ve bunların hepsinin "tuhaf ve karanlık" olduğunu belirtti.

    Lady In The Water, Signs, The Village, Sixth SenseWayward Pines gibi yapımlarla tanınan ve son zamanlarda Split ve Glass filmleriyle büyük başarı yakalayan M. Night Shyamalan'ın yeni projeleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Henüz birkaç gün önce Apple TV+'ta yayınlanan dizisi Servant şimdiden ikinci sezon onayını almışken, yönetmen yüzünü film projelerine dönme kararı aldı. Başarılı yönetmen, yeni filmleri hakkında şu sözleri sarf etti: "Çok güçlü olduklarını hissettiğim iki film düşüncem var. Yeterince ilginçler ve bu ikisinin arasında biten üçüncü bir fikrim daha olabilir. Yani üç film düşüncem olabilir." Shyamalan'ın söylediklerine göre bu filmler The Visit benzerinde olacak. Kara mizahın da yer alacağı bu filmler, Universal Pictures bünyesinde yer alacak. Ancak Shyamalan, diğer filmlerinde olduğu gibi yeni projelerini de bağımsız bir şekilde hayata geçirecek.

    Yönetmen son olarak Glass filmiyle dünya çapında 250 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde etmişti. Üç hafta boyunca Box Office'in zirvesinde kalan Glass'ın başrolünü James McAvoyBruce Willis ve Samuel L. Jackson paylaşıyordu. The Visit ise 100 milyon dolar elde ederek yılın en çok gişe hasılatını elde eden korku filmi olarak yerini almıştı. Split, Glass ve The Visit filmleri minimal mütçelerle bağımsız bir şekilde hayat geçirilmiş ve başarılı sonuçlar elde edilmişti. Böylece yönetmenin durgunluk sürecine geçen kariyeri yeniden canlanmıştı. Şimdi ise Shyamalan'ın yeni filmleri merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top