Hesabım
    Diary of a Future President, İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    Disney Plus, gençlik dizisine iptal kararı verdi

    Disney Plus'ın gençlik dizisi Diary of a Future President sona erdi. Yayın platformu, iki sezonun ardından diziyi iptal ettiğini açıkladı. Dizinin yaratıcısı Ilana Peña, haberi pazartesi günü Twitter hesabından açıkladı. Peña, “Diary of a Future President'ın Disney Plus'ta 3. sezon için ilerlemediğini öğrendim. Tabii ki bu hikayeyi anlatmaya devam etmeyi çok isteriz, ancak, yaptığımız iki sezon için çok minnettarım." dedi.

    Pena, Tweet sonunda oyunculara ve ekibe teşekkür ederek sözlerine devam etti. Ilana Peña'nın hayatının kısmi bir şekilde uyarlaması olan ve büyüme hikayesi barındıran dizi, Elena'nın Amerika Birleşik Devletleri'nin gelecekteki başkanı olma yolculuğunda, ortaokulun iniş çıkışlarında gezinirkenki maceralarını takip ediyor. Şimdiye kadar diziden 20 bölüm izleyiciyle buluştu. 

    İzleyiciler ayrıca, genç Miami'li karakterin ev hayatına, yeni gelişen bir ofis romantizmiyle meşgul bir avukat olan annesi Gabi (Selenis Leyva)'ye ve onunla anlaşmaya başlayan ağabeyi Bobby (Charlie Bushnell) ile birlikte aileye içeriden bir bakış atıyor ve karakterin cinsel kimliğini bulma sürecini de işliyor. On My Block yıldızı Jessica Marie Garcia da Gabi'nin iş arkadaşı Camila olarak dizide rol aldı. Dizi, yönetici yapımcı Gina Rodriguez, Peña, CBS Television Studios ve I Can and I Will Productions'tan geldi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top