Hesabım
    'Republic of Sarah’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    CW, düşük puanlar alan dramayı iptal etti

    The Republic of Sarah, The CW'de bir sezonun ardından iptal edildi. Dizide, New Hampshire'daki küçük bir kasaba yer alır ve insanlar, altında inanılmaz derecede değerli bir mineralin büyük bir kaynağı olduğunu keşfeder. Bir maden şirketi bu süreçte hepsini alıp kasabayı yok etmeyi planlar. Yerel lise öğretmeni Sarah Cooper, kasabanın bağımsızlık ilan etmesini ve kaynaklara kendilerinin sahip çıkması için harekete geçer.

    Dizide, Sarah Cooper rolünde Stella Baker, Danny Cooper rolünde Luke Mitchell, Corinne Dearborn rolünde Hope Lauren, Amy “AJ” Johnson rolünde Nia Holloway, Grover Sims rolünde Ian Duff, Tyler Easterbrook rolünde Forrest Goodluck, Bella Whitmore rolünde Landry Bender, Maya Jimenez rolünde Izabella Alvarez ve Ellen Cooper rolünde Megan Follows yer alıyor.

    “The Republic of Sarah”, Fulwell 73 ve Black Lamb ile ortak yapımcılar Jeffrey Paul King, Marc Webb, Mark Martin, Jeff Grosvenor, Irene Litinsky ve Leo Pearlman ortaklığında bir CBS Television Studios yapımı. Dizi, Mayıs 2020'de The CW'den tam sezonluk seri onayı aldı. Gösteri, ilk çıkışında çok fazla izleyici bulamadı ve yaklaşık 325.000 izleyiciden oluşan izleyici kitlesine ulaştı.

    Dizi, eleştirmenlerden aldığı olumsuz yorumların yanında puanlama sistemine sahip sitelerden de düşük puanlar aldı ve iptal kararı kaçınılmaz oldu. Son dönemlerde, iptal olan diziler başka platformlarda kendilerine yeni yollar buluyor ama bu dizi için böyle bir kararın çıkması zor görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top