Hesabım
    Cem Yılmaz'ın "Diamond Elite Platinum Plus" Gösterisi Netflix'te!

    Netflix'ten abonelerine yılbaşı sürprizi!

    Netflix, abonelerine yılbaşı sürprizi gerçekleştirdi ve Cem Yılmaz'ın son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ı yayınlayacağını duyurdu. Gösteri, 31 Aralık’ta sadece Netflix’te yer alacak ve yılbaşını evde geçirmek isteyenler için harika bir seçenek olarak yayında olacak. Gösterinin biletleri, başladığı günden bu yana kısa sürede tükendi ve oyun, kapalı gişe oynuyordu.

    Cem Yılmaz, daha önceki gösterisi CM101MMXI Fundamentals'ı da sinema salonunda göstermiş ve o yılın en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu. Netflix, yeni gösteriden bir sahneyi de takipçileriyle paylaştı. Sahnedeki espride Cem Yılmaz, her zamanki gibi komik bir anısını anlatıyor ve kendisiyle selfie çektirmek isteyen hayranlarına gönderme yapıyor.

    Cem Yılmaz, bir yandan da Netflix'le Erşan Kuneri dizisi için çalışıyor. Dizi önümüzdeki yıl yayında olacak. G.O.R.A filminde görülen ve çok sevilen film yapımcısı karakter, solo bir hikayeyle dizi formatında izleyici karşısına çıkacak. Diziden ilk görseller yakın zamanda paylaşıldı. Başrollerde Cem Yılmaz'ın yanında Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip MemiliÖzkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top