Hesabım
    Showtime Draması ‘Yellowjackets’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Hayatta kalma hikayesi, bir sezon daha karşımıza çıkacak

    Yellowjackets, Showtime'da ikinci bir sezon için geri dönecek. Ülkemizde ise ilk sezonda olduğu gibi beIN CONNECT'te yayınlanması olası. Yaratıcılar Ashley Lyle ve Bart Nickerson'ın psikolojik korku/yaşlanma serisi, Showtime için bir çıkış noktası haline geldi ve şu anda RottenTomatoes.com'daki eleştirmenler arasında yüzde 100'lük nadir bir reytinge sahip. Haber, 16 Ocak'taki ilk sezon finalinden önce ve dizinin en iyi drama dizisi için Eleştirmenlerin Seçimi adaylığını kazanmasının ardından geldi.

    Uçağı kuzeydeki vahşi doğada düşen bir kadın lise futbol takımının hikayesi olan Yellowjackets, günümüzde ve 1990'larda geçen ikili bir hikayeyi anlatıyor ve seri, hemen sonrasında neler olduğunu ve hayatta kalanların yaşamları üzerindeki uzun vadeli etkilerini gösteriyor. Melanie Lynskey, Juliette LewisChristina Ricci ve Tawny Cypress liselilerin yetişkin versiyonunu oynuyorlar. Genç oyuncu kadrosunda ise Ella Purnell, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher ve Jasmin Savoy Brown yer alıyor.

    Yapımları arasında Narcos ve The Originals yer alan yaratıcı ikili, dizi için uzun vadeli bir vizyona sahip. Nickerson, “Bunu beş sezonluk bir fikir olarak sunduk.” dedi. Lyle ekledi: "Başarılı olup olmayacağımızı, gösteri bize söyleyecektir." Showtime eğlence başkanı Gary Levine ise, "Sarı ceketler Showtime için saf bir sansasyon oldu. Birkaç '2021'in En İyisi' listesi, Rotten Tomatoes'da yüzde 100 puan ve çığ gibi büyüyen izleyici sayısı da dahil olmak üzere, dizimize hem beğeni, hem de izleyici tepkisi olarak yoğun ilgi var. Açıkça özgünlük ve cüret için bir açlık var ve inanılmaz showrunner'larımız Ashley, Bart ve Jonathan, mükemmel oyuncu kadrosuyla birlikte bunu ve çok daha fazlasını sağladı. İkinci sezonda bizim için hazırladıkları sürprizleri görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

    Dizi, Entertainment One'dan geliyor ve Nickerson, Lyle ve Jonathan Lisco'yu ortak showrunner olarak görevlendirdi. Üçlünün yürütücüsü, pilot bölümün de yönetmeni Karyn Kusama, Drew Comins'le birlikte yapımcılık yapıyor. Lyle "Hem Gary Levine, Jana Winograde, David Nevins, Amy Israel ve Dave Binegar, hem de fantastik Showtime ekibinin geri kalanından ve büyüyen ekibimizden bu gösteri için aldığımız inanılmaz destek için minnettarız.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top