Hesabım
    Showtime Draması "Yellowjackets"ın Kadrosuna 4 İsim Dahil Oldu!

    Hayatta kalma mücadelesi anlatacak diziye yeni oyuncular katıldı..

    Showtime'ın hayatta kalma mücadelesinin anlatılacağı yeni draması Yellowjackets'a 4 yeni isim dahil oldu. Ava Allan (Pretty Little Liars), Courtney Eaton (Line of Duty), Briana Venskus (Sorry for Your Loss) ve Liv Hewson (Bombshell) dizinin kadrosuna son katılan isimler. Daha önce açıklanan ve başrollerde olması beklenen ünlü yıldızlar ise Juliette Lewis, Christina Ricci, Melanie Lynskey, Tawny Cypress ve Jasmin Savoy Brown.

    Yellowjackets, Ontario'nun dağlık bölgesinde yaşanılan bir uçak kazası sonrası hayatta kalmaya çalışan lise kadın futbol takımı oyuncularının hikayesine odaklanıyor. Sadece doğaya değil, başka tehlikelere karşı da mücadele eden kadınların hikayesinde olayın 25 yıl sonrası ve yeniden bir araya gelme çabaları da anlatılacak. Korku, drama, büyüme hikayesi gibi türleri bir arada toplayan Yellowjackets, travmaların hayatımızı nasıl etkilediğine de değiniyor.

    Venskus, kurtulanların geçmişini irdeleyen ve gerçeği kurgudan ayırmaya çalışan bir muhabir olan Jessica Cruz'ı oynayacak. Eaton, Yellowjackets’in pek sevilmeyen zengin kızı Lottie’yi oynayacak. Allan, yetişkin genç bir kıza hayat verirken, Hewson, ekibin gayri resmi maskotu olan Yellowjackets kalecisi Vanessa “Van” Palmer'ı canlandıracak.

    Dizi, Ashley Lyle ve Bart Nickerson tarafından yaratıldı. Karyn Kusama pilot bölümü yazacak ve yönetecek. Creative Engine'den Drew Comins de yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top