Hesabım
    Danny Elfman ve Tim Burton, Netflix İçin Yeniden Bir Arada

    İkili, Wednesday Addams dizisinden güçlerini birleştiriyor

    Danny Elfman ve Tim Burton, yeniden işbirliği yapıyor. Oscar adayı ve Emmy ödüllü besteci, Burton'ın Addams Ailesi'nin kızıyla ilgili canlı aksiyon Netflix dizisi "Wednesday" için tema müziği hazırlayacak. Elfman ayrıca, besteci Scott Bacon (Smash, Bates Motel)'la birlikte çalışarak dizinin temalarını ve bölümlerini oluşturacak.

    Şubat ayında diziye alınması emredilen Wednesday, Wednesday Addams'ın (Jenna Ortega) Nevermore Akademisi'nde öğrenci olarak geçirdiği yılları gösteren doğaüstü bir gizemle dolu. Wednesday, ortaya çıkan psişik yeteneğinde ustalaşmaya, yerel kasabayı terörize eden korkunç bir öldürme çılgınlığını engellemeye ve 25 yıl önce anne babasını içine çeken doğaüstü gizemi çözmeye çalışıyor. Tüm bunlar okuldaki yeni ve çok karışık ilişkilerinde gezinirken meydana gelecek.

    Burton, birkaç bölümü yönetiyor ve yürütücü yapımcılar kadrosuna ekleniyor. Diğer yürütücü yapımcılar arasında, Al Gough, Miles Millar, Steve Stark, 1.21 adına Andrew Mittman, Tee adına Kevin Miserocchi, Charles Addams Foundation, Kayla Alpert, Glickmania adına Jonathan Glickman ve Gail Berman yer alıyor. MGM Television dizinin yapımcılığını üstleniyor.

    Elfman ve Burton, yönetmenin 1985 yapımı Pee-Wee’s Big Adventure filmine kadar uzanan birçok filminde birlikte çalıştılar. Elfman ayrıca, diğerlerinin yanı sıra Burton'ın Beetlejuice, Batman, Batman Returns, The Nightmare Before Christmas, Mars Attacks!Big Fish (Elfman'ın kariyerinde dört Oscar adaylığından birini kazandığı) ve Alice in Wonderland filmleri için müzik besteledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top