Hesabım
    Gençlik Dizisi "Julie and the Phantoms", İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Netflix, diziye tek sezonla iptal kararı verdi

    Netflix, komedi dizisi Julie and the Phantoms'u bir sezonun sonunda iptal etti. Genelde beğeni toplayan, aile ve seyirci dostu müzik dizisi, 1990'ların üç ölü rockçısının hayaletleriyle bir grup oluşturan, Madison Reyes tarafından oynanan genç bir şarkıcı etrafında dönüyor. “Julie and the Phantoms”, dokuz bölümlük ilk sezonunu Eylül 2020'de yayınladı.

    Dizi, Brezilya yapımı bir dizinin yeniden çevrimiydi. “High School Musical” şöhretinin yönetmen-yapımcısı Kenny Ortega, diziyi baş yapımcıları ve yürütücü yapımcıları Daniel Cross ve David Hoge ile birlikte yönetti. Diğer yönetici yapımcılar arasında Crossover Entertainment adına George Salinas ve Jaime Aymerich ve Mixer Entertainment adına Michel Tikhomiroff ve Fabio Danesi yer alıyor.

    Ortega, bir Instagram gönderisinde iptal haberini doğruladı ve “Julie and the Phatoms ailemiz, prömiyerimizden bu yana bize gösterdiğiniz muazzam sevgi ve destek için dünyanın dört bir yanındaki hayranlara sonsuz teşekkürlerini ve sevgilerini göndermek istiyor. Ortega, Netflix'in bizi bir sezon daha almayacağını bu hafta öğrendik. Yüreğimiz hüzünlü olsa da, Julie'yi yaratırken ekip olarak başardıklarımız ve kurduğumuz aile için büyük bir gururla yolumuza devam ediyoruz. Biz işimizde ve kariyerimizde ilerlerken bizi takip etmeye devam edeceğinizi umuyoruz. Hepinize iyi tatiller. Peşinde olduğunuz her şeyde size sağlık, sevgi ve mükemmel uyum diliyorum!” dedi. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Madison Reyes, Charlie Gillespie, Owen Joyner, Jeremy Shada, Jadah Marie ve Sacha Carlson gibi isimler yer alıyor. Dizi iptali sürpriz olarak nitelendirilebilir, puanlama sistemi bulunan IMDB ve Rotten Tomatoes gibi sitelerde dizinin puanları oldukça yüksek ve kendi kategorisinin en iyilerinden biri. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top