Hesabım
    The Witcher Prequel Dizisi "Blood Origin"den İlk Fragman

    The Witcher hayranlarının merakla beklediği diziden fragman yayında!

    The Witcher, ikinci sezonuyla resmi olarak Netflix'te yayına girdi ve hayranlar, prequel dizisi The Witcher: Blood Origin'in ilk resmi fragmanıyla yeni bir heyecana hazırlanıyor. Altı bölümlük prequel serisi, ilk Witcher'ın hikayesini ve canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının birleşip bir olmasına neden olan olayları ortaya çıkaracak.

    Fragman, Blood Origin'in önde gelen karakter üçlüsüne daha iyi bir bakış sunuyor: Éile (Sophia Brown), klanından ve kraliçenin koruyucusu olarak görevinden ayrılarak dünyayı bir şarkıcı olarak dolaşmak için terk eden bir savaşçı. Éile'nin arayışına katılan bir savaşçı olan Fjall (Laurence O'Fuarain) ve çalıntı bir kutsal kılıcı arayan bir elf olan Scian (Michelle Yeoh) maceranın odak noktasını oluşturuyor.

    Fragman, üç karakterin nasıl bir araya geleceğini ve neden bu kadar çok insanı dövdüklerini açıklamasa da grubun güzel manzaralara seyahat edeceğini ve görevlerinde çeşitli tehlikelerle karşı karşıya kalacağını şimdiden görebiliyoruz. The Witcher yazarı Declan de Barra, yaklaşmakta olan spin-off için showrunner olacak ve The Witcher showrunnerı Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko ve Matt O'Toole ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapacak.

    The Witcher, 2019'da yayınlanmasının ardından kısa sürede Netflix'in en başarılı orijinal dizilerinden biri haline geldi. İkinci sezonun prodüksiyonu pandemi nedeniyle kısa bir süreliğine durdurulmuş olsa da seri, animasyon yapımıyla platformda hala güçlü bir şekilde büyüyor. Witcher: Nightmare of the Wolf spin-off'u geçen ağustos ayında yayınlandı. Savaşçı, Ciri'nin (Freya Allan) hem canavar avcısı hem de babası olarak kaderini kabul ederken, The Witcher'ın ikinci sezonu Geralt'ı (Henry Cavill) geri getiriyor. İkinci sezonda Geralt, Ciri'yi savaşta ve büyü alanında eğitmeye devam ediyor ve onu olması gereken savaşçıya dönüştürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top