Hesabım
    HBO Max, 2022 Dizilerinden Oluşan Bir Video Yayınladı

    Video, merakla beklenen dizilere ilk bakış sunuyor

    HBO Max, yayınladığı yeni bir videoda, 2022'de çıkacak bir dizi TV şovuna yeni bakışlar ortaya koydu. Kısa videoda yer alan bazı diziler arasında “Game of Thrones” yan dizisi “House of the Dragon”, “Suicide Squad” yan dizisi “Peacemaker”, “Westworld”ün dördüncü sezonu, “Barry”nin üçüncü sezonu, "The Flight Attendant"'ın ikinci sezonu, "Euphoria"nın ikinci sezonu ve "Harry Potter" özel bölümü yer alıyor.

    Covid-19 pandemisi sırasındaki prodüksiyon gecikmeleri nedeniyle, hayranlar bu programlardan bazılarını yıllardır görmedi. Herhangi bir yayın tarihi verilmedi ama HBO Max, dizilerin 2022'de yayın hizmetine ulaşacağını vaat ediyor. Videoda ilk kez yer alan dizilerin geri kalanı şu yapımları içeriyor: 1880'lerde New York'ta geçen, Christine Baranski, Cynthia Nixon ve Carrie Coon'un oynadığı “The Gilded Age”, “Time Traveler's Wife”ın yeni uyarlaması, “White House Plumbers” adlı Watergate serisi, Jon Bernthal'ın oynadığı suç draması “We Own This City”.

    Diğer diziler arasında; “His Dark Materials”ın son sezonu, “The Nevers”ın yeni bölümü, “The Righteous Gemstones”un üçüncü sezonu, “Gossip Girl”ün yeniden başlatılmasının ikinci sezonu, "Pretty Little Liars" yan ürünü "Original Sin" ve “Julia” başlıklı bir Julia Child serisi. Ayrıca; Rosario Dawson'ın oynadığı çizgi roman uyarlaması “DMZ”, “Hacks”ın ikinci sezonu, Elizabeth Olsen'in oynadığı suç draması “Love & Death”, Colin Firth ve Toni Collette'in başrollerini paylaştığı gerçek hayattaki cinayet gizemi “The Staircase” yeni sezonda HBO Max'te olacak.

    Liste şöyle devam ediyor; Kara Ayı rolünde Taika Waititi'nin oynadığı korsan komedisi “Our Flag Means Death”, “Gremlins: Secrets of the Mogwai” adlı animasyon dizisi, “Susam Sokağı”nın yeni sezonu, “Raised by Wolves” dizisinin ikinci sezonu ve “Legendary”nin üçüncü sezonu. Film tarafında ise, “Free Guy”, “F9” ve “The Last Duel” gibi büyük 2021 filmlerinin yanı sıra “The Father of the Bride”ın yeniden çevrimi, “Kimi”, “The Fallout”, “Scoob: Holiday Hunt”, “House Party” ve “Moonshot” izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top