Hesabım
    HBO Max'in Salgın Dizisi ‘Station Eleven’dan Fragman

    Post apokaliptik diziden ilk fragman yayında

    HBO, yaklaşmakta olan HBO Max orijinal dizisi Station Eleven için yeni bir fragman yayınladı. Mini dizi, 16 Aralık'ta yayın hizmetinde prömiyer yapacak. Station Eleven, Emily St. John Mandel'in dünya çapındaki bir pandeminin ardından toplumu yeniden inşa etmeye çalışan birden fazla sağ kalan neslin hikayesini anlattığı aynı adlı 2014 romanının bir uyarlaması.

    Fragman, sırasıyla Himesh Patel ve Matilda Lawler tarafından oynanan Jeevan ve Kirsten'ın, başrol oyuncusu Arthur Leander'ın (Gael García Bernal) kalp krizi geçirdiği King Lear gösterisinin dışında buluşmasıyla açılıyor. Sağlık görevlisi olarak eğitilmiş olmasına rağmen, Jeevan onu kurtaramaz. Gösteriden sonra yapımdaki çocuk oyunculardan biri olan Kirsten'i teselli etmeye çalışır. Fragman daha sonra, grip olarak bilinen bir virüsün dünyayı kasıp kavurmaya başlaması ve dünya çapında bir salgın haline gelmesiyle dünyanın dağıldığını gösteriyor.

    20 yıl sonra, Mackenzie Davis'in canlandırdığı Kirsten, şimdi Gezgin Senfoni olarak bilinen bir müzisyen ve aktör grubundadır. Fragman, grubun "Medeniyet Müzesi" adlı bir yere davet edildiğini ve "Peygamber" olarak bilinen biri hakkında uyarıldığını gösteriyor. Fragman, pandeminin ilk günlerine ve 20 yıl sonrasına kadar zamanda ileri geri atlıyor ve Jeevan ve Kirsten arasında dünyanın sonunda, hatta nispeten ilk günlerinde bile gördükleri tüm insanlardan bahseden dokunaklı bir sohbetle sona eriyor.

    Dizide Davis, Patel ve Lawler ile birlikte Daniel Zovatto, David Wilmot, Philippine VelgeNabhaan Rizwan ve Lori Petty de yer alacak ve daha önce bahsedilen Bernal ve Danielle Deadwyler yinelenen karakterler olarak görünecek. Station Eleven, The Leftovers ve Netflix'in Maniac dizisinde çalışmış olan Patrick Somerville tarafından televizyon için yaratıldı. Station Eleven, ilk üç bölümüyle 16 Aralık'ta HBO Max'te prömiyer yapacak. 13 Ocak'taki son bölüme kadar her perşembe iki bölüm daha yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top