Hesabım
    Netflix, ‘Bridgerton’ın İkinci Sezon Prömiyer Tarihini Açıkladı

    Sevilen dizinin geri dönüş tarihi belli oldu

    Netflix ve Shondaland, ikinci sezon prömiyeri 25 Mart'ta yapılacak olan ve yayınlandığında yayıncı için rekor kıran “Bridgerton”ın geri dönüşünü duyurdu. Julia Quinn'in roman geleneğine ayak uyduran Bridgerton'ın ikinci sezonu, Lord Anthony Bridgerton'ın (Jonathan Bailey) bir eş bulmak için çıktığı aşk arayışının hikayesini anlatıyor.

    Kate Sharma (Simone Ashley) ve küçük kız kardeşi Edwina (Charithra Chandran), Hindistan'dan geldiklerinde, Anthony ikinci kız kardeşe kur yapmaya başlar ve Kate çok geçmeden evlilik niyetlerinin saf olmadığını keşfeder. Dizide ayrıca Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young yer alıyor. Julie Andrews ise Lady Whistledown'ı seslendirecek.

    Shondaland adı altında dizinin baş yapımcısı olan Shonda Rhimes, Hastings Dükü Simon Basset'in (Regé-Jean Page) gelecek sezon için geri dönmeyeceğinin açıklanmasının ardından ikinci sezonda olacaklarla ilgili konuştu. Çok sevilen oyuncu kısa sürede sevilmişti ve Hollywood'a transfer olarak filmlerde başrol olmaya başladı. 

    Rhimes, Variety ile yaptığı bir röportajda merkezdeki çift hakkında kısa bir tahminde bulundu: “Bence bu işin merkezinde güçlü, ilginç, romantik bir çift var. Onlar inanılmaz derecede ilginç ve heyecan verici bir çift. Onları izlemeyi seviyorum. Amacımız, eğer işimizi doğru yaparsak, o çifte ilk sezon çiftine olduğu kadar yatırım yapıp heyecanlanmanızı sağlamak." dedi. Bridgerton”ın yürütücü yapımcılığını Rhimes, Betsy Beers ve Chris Van Dusen üstleniyor. Van Dusen aynı zamanda yaratıcı olarak da hizmet veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top