Hesabım
    Bridgerton'ın Yıldızı Regé-Jean Page'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Film, bir soygun hikayesi anlatacak

    Netflix ve Russo Brothers'ın sahip olduğu AGBO, Bridgerton'ın büyük çıkış yakalayan yıldızı Regé-Jean Page'in başrol oynadığı, Emmy ödüllü Fargo'nun yaratıcısı Noah Hawley'den gelen isimsiz bir soygun filmi yapmak için yeniden bir araya geliyor. Hawley'nin özgün bir fikrine dayanan soygun gerilim filmi için senaryo detayları gizli tutuluyor.

    Hawley, yönetmenlik ve senaristliğin yanı sıra 26 Keys için yapımcılık yapacak. Page ayrıca, Angela Russo-Otstot ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Yapımcılar AGBO için Anthony Russo, Joe Russo ve Mike Larocca olacak. Larocca, "AGBO, başlangıçta, büyük saygı duyduğumuz ve hayran olduğumuz sanatçılarla işbirliği yapmamıza izin vermek için kuruldu. Noah Hawley ve Regé-Jean Page'in bu yeni filmini destekleyerek bu sözü yerine getirmeye devam etmekten çok mutluyuz.” dedi.

    Netflix ve AGBO, dünya çapında 99 milyon hanede izlenerek, platformun tarihte en çok izlenen orijinal filmi olan Joe Russo tarafından yazılmış Extraction filmini yaptı. AGBO'nun kısa süre önce başladığı The Gray Man'de Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas ve Page rol alıyor. Fargo'ya ek olarak, Hawley, FX için Legion'ı yarattı, yazdı, yönetti ve showrunnerlık görevini üstlendi. Uzun metrajlı ilk yönetmenlik denemesini Natalie Portman'ın oynadığı astronot draması Lucy in the Sky ile yaptı.

    26 Keys'in yaklaşan projeleri arasında yazar Matthew Baker'dan gelen, yönetmenliğini Issa Lopez'in yapacağı ve Andy Samberg'in oynayacağı bir film yer alıyor. Ortak yapımcılar arasında Ben Stiller'ın Red Hour şirketi ve Apple Studios yer alıyor. Bridgerton'dan önce Page, Roots'taki çıkış rolüyle büyük eleştiriler topladı. Ayrıca Paramount'un yaklaşmakta olan Dungeons and Dragons'ında rol almaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top