Hesabım
    Killing Eve'in Dördüncü Sezonundan İlk Fragman!

    Son sezondan heyecan verici bir fragman yayınlandı

    Killing Eve'in kedisi ve faresi Sandra Oh ve Jodie Comer hareket halinde ama nereye gidiyorlar? BBC America, bol ödüllü gerilim dizisinin dördüncü ve son sezonuna nihayet ilk bakışımızı, kanalın salı günü yayınladığı yeni bir teaser sayesinde gördük. Video daha çok önceki sezonlardan klipler içeriyor ve Eve'in "Yaptığımız şeyi yapmasaydık neler olabileceğini hiç düşündünüz mü?" sözlerini barındırıyor.

    Videoda, Carolyn'in meşum bir uyarısı var: "Bizim gibi insanlar, mutlu sonları olan mutlu hayatlar için yaratılmamışlardır."  Bu sözler, dizideki hiç kimse için iyiye işaret değil. Ayrıca, Carolyn'in birine tükürmesiyle biten bir dizi görüntü görüyoruz. Ancak teaser, Eve ve Villanelle'in birlikte deniz kenarındaki bir iskelede birlikte bir scooter sürdüğü yeni bir sahneyle sona eriyor.

    Teaser, Villanelle'in scooter'a tek başına binmesiyle sona erer. Bu bir rüya mı? Ne de olsa, o ve Eve, üçüncü sezon finalinde kendi yollarına gitmeye karar verdiler. Dördüncü sezon 27 Şubat Pazar günü prömiyer yapacak ve dizi son kez izleyici karşısına çıkacak. Fragman, eski görüntüleri içerse de tıpkı dizi gibi heyecan verici bir kurguya sahip.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top