Hesabım
    Killing Eve, Dördüncü Sezonuyla Sona Erecek

    Hikaye, spin-off dizilerle devam edebilir..

    Killing Eve, geciken dördüncü sezonuyla sona eriyor ama BBC America, bir dizi potansiyel yan dizi geliştiriyor. Jodie Comer ve Sandra Oh'un başrollerini paylaştığı kedi-fare oyunu gerilimi, bu yazın başında Birleşik Krallık'ta ve Avrupa genelinde dördüncü sezonu çekmeye başlayacak ve sekiz bölümlük dizi 2022'de prömiyer yapacak.

    Sid Gentle yapımı dizinin üçüncü sezonu Nisan 2020'de gösterime girdi ve Covid-19, ilk olarak Phoebe Waller-Bridge tarafından televizyona uyarlanan dizinin yapımını erteledi. Sex Education'dan Laura Neal, Waller-Bridge, Oh, Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Gina Mingacci ve Damon Thomas'ın yapımcılığını üstlendiği dördüncü sezonun başyazar ve yürütücü yapımcısı olacak. Dizi, Endeavour Content tarafından finanse ediliyor ve dağıtılıyor.

    Comer, Oh’un canlandırdığı İngiliz istihbarat araştırmacısı Eve Polastri tarafından takıntı haline getirilen psikopat suikastçı Villanelle rolünde yer alıyor. Fiona Shaw, MI6'da Rusya Bölümü başkanı Carolyn Martens'i canlandırıyor. Üçüncü sezonda Polastri ve Villanelle birlikte ayrılıp uzaklaşmak ve bir daha asla birbirlerini görmemek için bir anlaşma yaparlar, ancak ikisi durur ve birbirlerine bilerek bir bakış atarlar. Kanal ve prodüksiyon şirketi, belirli yan ürün fikirlerini açıklamadı ancak, AMC Networks'ün sahip olduğu Killing Eve evrenini genişletmeye istekli olduğu açık. Polastri'nin araştırmasına yardımcı olan bir grup araştırmacı gazeteci yeni dizilerden birinin odağını oluşturabilir.

    AMC Networks Orijinal Programlama Başkanı Dan McDermott; “Killing Eve, popüler kültürde patladı ve ilk bölümünden itibaren kendini adamış ve kararlı bir hayran kitlesini cezbetti. Phoebe Waller-Bridge'in kaynak materyali mükemmel uyarlaması, Sandra Oh ve Jodie Comer tarafından hayat verilen unutulmaz karakterler ve tüm oyuncu kadrosu, Sid Gentle Films'deki ortaklarımızla birlikte, türünün tek örneği olan, nefesimizi kesen bir yolculuk sundu.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top