Hesabım
    Magic Johnson, HBO'nun Lakers Dizisi Hakkında Konuştu

    Johnson, beklenen dizi hakkında görüşlerini iletti

    HBO'nun, Los Angeles Lakers'ın 1980'lerdeki ihtişamlı yıllarını konu alan yeni dizisi söz konusu olduğunda, Magic Johnson'dan bahsetmemek imkansız. Efsanevi oyun kurucuya, pazartesi günü yayınlanan bir röportaj sırasında Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty'i sabırsızlıkla bekleyip beklemediği soruldu. Dizinin başındaki Max Borenstein ile yönetmen ve baş yapımcı Adam McKay'in imzasını taşıyan senaryolu dizi, NBA ekibinin başarılı “Showtime” dönemine odaklanarak mart ayında başlayacak.

    Magic Johnson, şaşırtıcı bir şekilde, dizi için heyecanlı olmadığını söyledi ve hem kendisinin hem de Lakers'ın sahibi Jeanie Buss'un kendi şovları üzerinde çalıştıklarını açıklayarak süpriz bir haber verdi. “Farklı dizilerimiz çıkıyor. Bende bir tane var. Ardından Jeanie Buss, Showtime'da bir tane yapacak. Dört gözle beklediğim bunlar. Dediğim gibi, bunu dört gözle beklemiyorum. Onu öylece bırakacağım." dedi.

    Ardından efsane, izlemeyi planlayıp planlamadığı sorulduğunda kesin olarak hayır dedi. Magic Johnson'ın bahsettiği gibi, Buss ve Antoine Fuqua, takım hakkında isimsiz bir Hulu belgeseli hazırlıyorlar. Ayrıca, Netflix'ten doğrudan dizi siparişi alan ve Lakers'tan ilham alan bir komedi dizisi de mevcut. HBO dizisinde, yeni yetenek Quincy Isaiah, Magic'i canlandırıyor ve diğer oyuncular arasında o zamanki sahibi Jerry Buss rolünde John C. Reilly, genel müdür Jerry West rolünde Jason Clarke ve koç Pat Riley rolünde Adrien Brody yer alıyor.

    Winning Time, başlangıçta McKay'in Will Ferrell'la kurduğu Gary Sanchez Productions'ta kuruldu. Michael Shannon projeden ayrıldıktan sonra Jerry Buss rolünü Reilly üstlendi. HBO dizisinin 2022 yılında yayında olması bekleniyor. Diğer projelerin de onu takiben yayında olması planlanıyor. Önümüzdeki birkaç yıl, bolca Lakers nostaljisi yaşayacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top