Hesabım
    Adrien Brody, HBO'nun Lakers Serisinde Yer Alacak

    Hikaye, efsane koç Pat Riley'e odaklanacak..

    Adrien Brody, HBO'nun 1980'lerde geçen, Los Angeles Lakers'la ilgili yeni drama dizisinde efsanevi basketbol koçu Pat Riley'yi oynayacak. Adsız seri, Aralık 2019'da HBO'da sipariş edildi. Dizi, sporun en saygı duyulan ve NBA'in baskın zamanlarından olan 1980'lerde ışıldayan Los Angeles Lakers'ın ve koçun, profesyonel ve kişisel yaşamlarını anlatan bir yapım olarak tanımlanıyor.

    Riley, Lakers'ı dört NBA şampiyonluğuna ve benzeri görülmemiş bir süperstarlığa götürdü. İkonik tarzı, kendine güveni ve hızlı hücum taktikleriyle 80'lerin basketbolunu tanımladı ve genel olarak pop kültürünü etkiledi. Brody, "The Pianist"teki başrolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazandı. Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch”, Netflix yapımı “Blonde” ve Epix için TV dizisi “Chapelwaite”te rol alacak. Kısa süre önce “Clean” adlı aksiyon filminin yazarlık, yapımcılık ve oyunculuk yaptı. Şu anda Searchlight için Saoirse Ronan ve Sam Rockwell'le birlikte başlıksız bir cinayet gizemini filme alıyor. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında "Predators", "King Kong", "The Grand Budapest Hotel", "The Thin Red Line" ve "Midnight in Paris" sayılabilir.

    Brody ile birlikte şovun yıldızları arasında Jerry Buss rolünde John C. Reilly, Jerry West rolünde Jason Clarke, Magic Johnson rolünde Quincy Isaiah, Kareem Abdul-Jabbar rolünde Solomon Hughes, Claire Rothman rolünde Gaby Hoffmann, Jeanie Buss rolünde Hadley Robinson, Norm Nixon rolünde DeVaughn Nixon, Linda Zafrani rolnde Molly Gordon, Earvin Johnson Sr. rolünde Rob Morgan, Chick Hearn rolünde Spencer Garrett, Donald Sterling rolünde Kirk Bovill, Michael Cooper rolünde Delante Desouza yer alacak.

    Dizi, Jeff Pearlman’ın kurgusal olmayan kitabı "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s"e dayanıyor. Max Borenstein, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Adam McKay, Hyperobject Industries aracılığıyla pilot bölümü yönetecek ve yönetici yapımcı olacak. Hyperobject'ten Kevin Messick, Jason Shuman'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Jim Hecht hikayenin ortak yazarı ve aynı zamanda yönetici yapımcılarından biri olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top