Hesabım
    Keanu Reeves, Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese'yle Bir Araya Geliyor!

    Keaunu Reeves, usta isimlerin TV projesine dahil olmak üzere

    Keanu Reeves, 1893'te Dünya Fuarı'na gitmek için görüşmelerde bulunuyor. Deadline'ın haberine göre, Matrix ve John Wick filmlerinin yıldızı, Hulu'nun Erik Larson'ın 2003 tarihli kitabı The Devil In The White City'nin dizi uyarlamasında rol almak için görüşmelerde bulunuyor. Hikaye, 1893 Chicago Dünya Fuarı tarafından kaderleri sonsuza kadar birbirine bağlanan biri mimar, biri seri katil olan iki adamın gerçek hikayesini anlatıyor.

    Dizi, dünyaya damgasını vurmak için yarışan zeki ve titiz bir mimar olan Daniel H. Burnham'ı ve kendi ilacı "Cinayet Şatosu"nu baştan çıkarmak ve cinayetleri için kullanan yakışıklı ve kurnaz bir doktor olan Henry H. Holmes'u takip ediyor. Hikaye, izleyiciyi yaldızlı çağda bir cinayet, romantizm ve gizem turuna çıkarıyor. Proje, Reeves'in ilk büyük TV rolü anlamına geliyor.

    Leonardo DiCaprio'nun 2010 yılında kitabın film haklarını satın almasından ve daha önce Martin Scorsese'nin film versiyonunu yönetmek için Paramount'la anlaşmasından sonra proje çeşitli evrelerden geçti. 2019'da Hulu, projeyi Rick Yorn, Sam Shaw, Jennifer Davisson ve Stacey Sher'le birlikte DiCaprio ve Scorsese gibi isimlerle büyük bütçeli bir dizi olarak geliştirdiğini duyurdu. Todd Field, mini dizinin ilk iki bölümünü yönetecek.

    Paramount TV Studios, ABC Signature ve Appian Way ile birlikte yapımcılık yapıyor. Geçen yıl Stacey Sher, Deadline'a Castle Rock ve Manhattan'ın yaratıcısı Sam Shaw'ın uyarlama üzerinde çalıştığını söyledi. Keanu Reeves, son olarak The Matrix Resurrections'la izleyici karşısına çıktı. 2020'de vizyona giren Bill & Ted Face The Music'te de rol alan Reeves, aynı zamanda 2023'te vizyona girecek olan John Wick: Chapter 4'da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top